Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: Προσπάθησε να χτυπήσει με ρόπαλο γυναίκα στο κέντρο της πόλης

Η γυναίκα απέφυγε ενστικτωδώς το χτύπημα και ο δράστης έφυγε με το ποδήλατο βρίζοντάς την - Ερευνάται αν ήταν ένας 47χρονος Έλληνας που είχ...

man-hood

Η γυναίκα απέφυγε ενστικτωδώς το χτύπημα και ο δράστης έφυγε με το ποδήλατο βρίζοντάς την - Ερευνάται αν ήταν ένας 47χρονος Έλληνας που είχε συλληφθεί πριν από δέκα ημέρες







Λαχτάρησε για τα καλά μια 39χρονη γυναίκα που περπατούσε στο κέντρο του Βόλου το βράδυ της Παρασκευής, όταν ξαφνικά πέρασε δίπλα της με ποδήλατο ένας άγνωστός της άνδρας και επιχείρησε να την χτυπήσει με ένα ρόπαλο που κρατούσε.

Η γυναίκα απέφυγε ενστικτωδώς το χτύπημα και ο ποδηλάτης έφυγε βρίζοντάς την. Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, ήταν περίπου 50 χρόνων, μετρίου αναστήματος με γένια και φορούσε κουκούλα αθλητικής φόρμας. Αυτή ήταν η δεύτερη καταγγελία για παρόμοια επίθεση σε γυναίκα στον Βόλο και ερευνάται αν ο δράστης ήταν ένας 47χρονος Έλληνας που είχε συλληφθεί πριν από δέκα ημέρες.

Ήταν μεσάνυχτα της 21ης Οκτωβρίου, όταν μια 29χρονη Ελληνίδα κατέφυγε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και κατέθεσε ότι δέχθηκε επίθεση στη Νέα Ιωνία του Βόλου από έναν άνδρα που δεν γνώριζε και την χτύπησε με τις γροθιές του στο πρόσωπο και το κεφάλι. Μετά από έρευνες, εντοπίστηκε ο 47χρονος και στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι με λάμα μήκους εννέα εκατοστών.