Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Έπεισόδια στην Ευελπίδων από οπαδούς των τρομοκρατών... Συμπλοκές με τα ΜΑΤ...!!

Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στην Ευελπίδων με συγκεντρωμένους «αλληλέγγυους» και τα ΜΑΤ - Η αστυνομία αναζητά τον «πυροτεχνουργό» και δύο άγν...


Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στην Ευελπίδων με συγκεντρωμένους «αλληλέγγυους» και τα ΜΑΤ - Η αστυνομία αναζητά τον «πυροτεχνουργό» και δύο άγνωστα μέλη της οργάνωσης






Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης οι τρομοκράτες της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» προκειμένου να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Αυτή την ώρα έξω από τα δικαστήρια βρίσκονται συγκεντρωμένοι περίπου 50 αλληλέγγυοι στους κατηγορούμενους. Λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι υπήρξε ένταση με τα ΜΑΤ όταν οι συγκεντρωμένοι εκσφενδόνισαν νερά και καφέδες στους αστυνομικούς και εκείνοι «απάντησαν» με βομβίδες κρότου - λάμψης.

Οι δυο συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί το περασμένο Σάββατο στην εισαγγελία, η οποία άσκησε σε βάρος τους αλλά και σε βάρος δυο ακόμη προσώπων που αναζητούνται από τις αρχές, βαρύτατες ποινικές διώξεις. Στη συνέχεια, οι δυο άντρες είχαν οδηγηθεί σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν σήμερα.