Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρόμος στα φανάρια στην Ρεντίνα: Αλλοδαποί στήνουν «καρτέρι» στους οδηγούς - ΕΛ.ΑΣ: «Δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε»

Η κατάσταση στην Βόρεια Ελλάδα με την εισροή χιλιάδων αλλοδαπών από τα διάτρητα σύνορα, έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο με αποτέλεσμα π...

Τρόμος στα φανάρια στην Ρεντίνα: Αλλοδαποί στήνουν «καρτέρι» στους οδηγούς - ΕΛ.ΑΣ: «Δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε»

Η κατάσταση στην Βόρεια Ελλάδα με την εισροή χιλιάδων αλλοδαπών από τα διάτρητα σύνορα, έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο με αποτέλεσμα πλέον οι πολίτες να φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους.

Τα περιστατικά είναι πληθαίνουν και αγγίζουν τον «πυρήνα» της καθημερινότητας.




Στην Ρεντίνα οδηγοί καταγγέλλουν ότι κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις εναντίον τους στα φανάρια δεκάδες αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες.

Τα περιστατικά έγιναν τις τελευταίες μέρες, το βράδυ λίγο μετά τις 8

Πρόκειται για αλλοδαπούς που περπατούν στην παλιά εθνική οδό και καλυμμένοι από το σκοτάδι μιας κι ο φωτισμός στον συγκεκριμένο κόμβο είναι ανεπαρκής , κινούνται με ταχύτητα κατά αυτοκινήτων που ακινητοποιούνται από τους φωτεινούς σηματοδότες.

Και στα δύο περιστατικά που έχουν καταγγελθεί στο volvipost οι οδηγοί κατάφεραν να αναπτύξουν ταχύτητα και να φύγουν από το σημείο κι ως εκ τούτου δεν γνωρίζουν ούτε αυτοί ούτε κανείς τις ακριβείς προθέσεις των αλλοδαπών.

Το σίγουρο είναι ότι επιβάτες και οδηγοί τρόμαξαν και από τον μεγάλο αριθμό των αγνώστων αλλά και από το ερημικό σημείο που επέλεξαν να τους πλησιάσουν.