Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ενώ η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τον «πυροτεχνουργό»... Επαναστατική Αυτοάμυνα: Στον ανακριτή οι τρομοκράτες - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν!

Κατηγορούνται για τρια κακουργήματα - Η αστυνομία αναζητά τον «πυροτεχνουργό» και δύο άγνωστα μέλη της οργάνωσης Στα δικαστήρια...

evelpidon-apologia

Κατηγορούνται για τρια κακουργήματα - Η αστυνομία αναζητά τον «πυροτεχνουργό» και δύο άγνωστα μέλη της οργάνωσης




Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης οι τρομοκράτες της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» προκειμένου να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Οι δυο συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί το περασμένο Σάββατο στην εισαγγελία, η οποία άσκησε σε βάρος τους αλλά και σε βάρος δυο ακόμη προσώπων που αναζητούνται από τις αρχές, βαρύτατες ποινικές διώξεις. Στη συνέχεια, οι δυο άντρες είχαν οδηγηθεί σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν σήμερα.

Συγκεκριμένα, η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τους αφορά στην τέλεση των εξής αδικημάτων: τρομοκρατικές πράξεις από κοινού και κατ´ εξακολούθηση, τρομοκρατική οργάνωση με την επιβαρυντική περίσταση της κατοχής εκρηκτικών υλών, διακεκριμένη περίπτωση όπλων (κακουργήματα). Ακόμη ποινική δίωξη ασκήθηκε και για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοχρησία, παράνομη οπλοκατοχή και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών (πλημμελήματα).

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη ληστεία σε κατάστημα ΟΠΑΠ Play στο Χολαργό στις 21 Οκτωβρίου 2019, το οποίο εκτελέστηκε κατά την προσαγωγή στην εισαγγελία το περασμένο Σάββατο.