Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αποκεφάλισε την φοιτήτριά του και ήθελε να αυτοκτονήσει ντυμένος Ναπολέων! Σοκάρει η ομολογία πασίγνωστου Ρώσου ιστορικού

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες του πρωτοφανούς εγκλήματος στη Ρωσία. Ο διάσημος ιστορικός Ολεγκ Σοκόλοφ ομολόγησε ότι σκότωσε και δια...

Ρωσία: Ο ιστορικός Σοκόλοφ ομολόγησε ότι σκότωσε και διαμέλισε πρώην φοιτήτριά του

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες του πρωτοφανούς εγκλήματος στη Ρωσία. Ο διάσημος ιστορικός Ολεγκ Σοκόλοφ ομολόγησε ότι σκότωσε και διαμέλισε πρώην φοιτήτριά του. Οι αρχές τον συνέλαβαν μεθυσμένο και έτοιμο να ρίξει τα μέλη της γυναίκας σε ποταμό. Ήθελε να απαλλαγεί από το πτώμα και μετά να δώσει τέλος στη ζωή του.





Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος που συγκλονίζει τη Ρωσία. Δράστης είναι ο διάσημος Ρώσος ιστορικός Όλεγκ Σοκόλοφ που ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη.

Τον συνέλαβε η αστυνομία το Σάββατο (9.11.2019) βγάζοντας τον από ένα ποταμό, ενώ είχε στην πλάτη του ένα σακίδιο το οποίο περιείχε δύο γυναικεία χέρια. Σήμερα παραδέχτηκε ότι σκότωσε και διαμέλισε πρώην φοιτήτριά του.

Αυτός ο διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός στους ναπολεόντιους πολέμους ήταν φανερά μεθυσμένος όταν οι αστυνομικοί τον έβγαλαν χθες το πρωί από τον ποταμό Μόικα στην Αγία Πετρούπολη, την πρώην αυτοκρατορική πρωτεύουσα της Ρωσίας, ενώ έφερε σακίδιο μέσα στο οποίο βρίσκονταν δύο γυναικείοι βραχίονες και ένα πιστόλι συναγερμού.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, είχε πέσει στον ποταμό όπου σκόπευε να πετάξει τα ανθρώπινα μέλη. Πρόθεσή του ήταν να απαλλαγεί εντελώς από το πτώμα και μετά να αυτοκτονήσει δημόσια, ντυμένος ως Ναπολέων, προσθέτουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

«Παραδέχθηκε την ενοχή του», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αλεξάντρ Ποτσούοφ, ο δικηγόρος του, προσθέτοντας πως ο 63χρονος ιστορικός, ο οποίος νοσηλεύεται με υποθερμία, εκφράζει τη λύπη του για την πράξη του και είναι έτοιμος να συνεργασθεί με την αστυνομία. Θα εμφανισθεί αύριο, Δευτέρα, ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο θα αποφασίσει για την προφυλάκισή του.