Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νίκος Μιχαλολιάκος για Παύλο Φύσσα: «Εγώ δεν έδωσα καμία εντολή για καμιά δολοφονία»

«Εγώ δεν έδωσα εντολή να γίνει καμία δολοφονία» ανέφερε ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλώντας για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ενώ επεσήμανε π...

Νίκος Μιχαλολιάκος για Παύλο Φύσσα: Εγώ δεν έδωσα καμία εντολή για καμιά δολοφονία

«Εγώ δεν έδωσα εντολή να γίνει καμία δολοφονία» ανέφερε ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλώντας για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ενώ επεσήμανε πως όταν ανέλαβε την πολιτική ευθύνη αναφερόταν στο πολιτικό κόστος. «Εννοούσα ότι έχουμε χρεωθεί το πολιτικό κόστος» είπε χαρακτηριστικά.




Ο Νίκος Μιχαλολιάκος δέχτηκε βροχή ερωτήσεων για την επικοινωνία του με τον Ιωάννη Λαγό το βράδυ της δολοφονίας και απάντησε κατηγορηματικά πως ενημερώθηκε «την επόμενη αργά το πρωί».

Πρόεδρος: «Κλήσεις με Λαγό...»

Μιχαλολιάκος: «Μιλήσαμε για θέματα δημοσίας τάξεως».

Πρόεδρος: «Έχει ενημερωθεί για το ότι έχει συμβεί».

Μιχαλολιάκος: «Δεν το ξέρω. Εμένα δεν μου είπε τίποτα»

Πρόεδρος: «Δεν είναι αξιοπερίεργο;»

Μιχαλολιάκος: «Φαίνεται ότι πίστευε ότι δεν είχε σχέση με το κόμμα. Άλλωστε το τηλέφωνο μου το παρακολουθούσαν κυρία Πρόεδρε και είναι διπλά ένοχοι αυτοί που με έφεραν στο εδώλιο γιατί ξέρουν ότι είμαι αθώος».

(...)

Μιχαλολιάκος: «Εγώ ήξερα ότι δεν είχε σχέση το κόμμα...»

Πρόεδρος: «Με τι είχε σχέση;».

Μιχαλολιάκος : Ενός ανθρώπου που δολοφόνησε έναν άλλον

Πρόεδρος: «Σχετικά με την παρουσία υπολοίπων στο σημείο της δολοφονίας...».

Μιχαλολιάκος: «Δεν μπορώ να ξέρω. Δεν το ερεύνησα διότι δεν πίστευα ότι το κόμμα έπρεπε να αναμιχθεί με αυτή ενέργεια. Σίγουρα εγώ δεν είχα σχέση και δεν την ενέκρινα».

Πρόεδρος: «Ως γενικός γραμματέας κάνατε κάποιες ενέργειες;».

Μιχαλολιάκος: «Απομακρύνθηκαν όσοι ήταν μέλη, τους άλλους τι να τους κάνω... Είχα να αντιμετωπίσω και να αμυνθώ για τον εαυτό μου και το κόμμα... Έγινε συμπλοκή και ο Ρουπακιάς δολοφόνησε έναν άλλον. Άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος. Δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε. Δεν ήταν μέλη. Η Νίκαια ήταν η νεότερη τοπική».

Για την επίθεση σε βάρος των Αιγυπτίων αλιεργατών

Ο γγ της Χρυσής Αυγής για την επίθεση σε βάρος των Αιγυπτίων αλιεργατών ανέφερε: «Με διαβεβαίωσαν ότι στην επίθεση σε βάρος Αιγυπτίων αλιεργατών δεν εμπλέκεται η Χρυσή Αυγή. Για όλα μπορείτε να με κατηγορήσετε αλλά όχι για ανόητο. Τι όφελος είχε η Χρυσή Αυγή από την επίθεση την οποία σαφέστατα καταδικάζω».

Για επίθεση στο ΠΑΜΕ

Για την επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα απάντησε ότι: «Πληροφορήθηκα ότι ήταν μια τυχαία συνάντηση που έφτασε να τραυματιστούν και από τις δυο πλευρές»