Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία... Έκαψε την γυναίκα του επειδή καθόταν στο λεωφορείο δίπλα στον οδηγό : «Με έφερε σε δύσκολη κατάσταση»

Σχετικά με τον ύποπτο ο οποίος στο Ντιγιάρμπακιρ, κατηγορείται πώς έκαψε και σκότωσε την σύζυγό του και τραυμάτισε την κόρη του, αποκαλ...


Σχετικά με τον ύποπτο ο οποίος στο Ντιγιάρμπακιρ, κατηγορείται πώς έκαψε και σκότωσε την σύζυγό του και τραυμάτισε την κόρη του, αποκαλύφθηκε από την κατάθεση του πως πριν από το περιστατικό είχαν μαλώσει διότι στο όχημα που τους μετέφερε στην δουλειά, η γυναίκα είχε πάει και έκατσε δίπλα στον οδηγό.




Το ζευγάρι των Τζαν και Γκιουλλου Γ. που κατοικούν στην συνοικία Σιρινεβλερ, πριν από 15 μέρες είχαν ένα καβγά λόγω ζήλιας.

Στην διάρκεια του καβγά ο Τζαν Γ. Έριξε βενζίνη που είχε σε μπετόνι πάνω στην σύζυγο του και στην 12 ετών κόρη του και με το τσακμάκι έβαλε φωτιά. Η Γκιουλλου Γ. μέσα στις φλόγες πήδηξε από τον δεύτερο όροφο και τραυματίστηκε βαριά. Στο περιστατικό τραυματίστηκαν επίσης και οι Ζεινεπ και Τζαν Γ.

Στο λεωφορείο καθόταν δίπλα στον οδηγό, οπότε κι αυτός την έκαψε ζωντανή...

Ο Τζαν Γ. μετά από τη νοσηλεία του, προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για δολοφονία εκ προθέσεως για τη σύζυγό του και για απόπειρα δολοφονίας για την κόρη του.

Ο Τζαν παραδέχτηκε το έγκλημα του και είπε πως κατά τη μέρα του περιστατικού ζωντάνεψε ένας παλαιότερος καυγάς, είπε πως ο ίδιος δεν ήθελε να δουλεύει η σύζυγος του, αλλά μετά από την επιμονή της, της το επέτρεψε.
Στην κατάθεση του είπε τα εξής:

” Όταν πηγαίναμε και ερχόμαστε από τη δουλειά, η γυναίκα μου καθόταν στη διπλανή θέση από τον οδηγό. Αυτό με έφερνε σε δύσκολη θέση. αρχίσαμε να μαλώνουμε επειδή της είπα πως δεν πρέπει να κάθεται δίπλα στον οδηγό. Εκείνη μου είπε πως την πιέζω και ότι θα βγει έξω και θα πέσει μπροστά σε ένα αυτοκίνητο. Προσπαθήσαμε με την κόρη μου να εμποδίσουμε αυτή την κατάσταση. Με εκείνα τα νεύρα που είχα, έφερα τη βενζίνη που είχα για το μηχάνημα που κόβει ξύλα και το έριξα κάτω στο δωμάτιο λέγοντάς της πως “Αν είναι να πεθάνουμε να πεθάνουμε μαζί”. Δεν θυμάμαι να άναψα τον αναπτήρα. Ρίχνοντας κάτω τη βενζίνη, έπεσε και πάνω μου και στη σύζυγό μου πάνω. Προσπάθησα σβήσω τον εαυτό μου με νερό. Όταν κατέβηκα κάτω η γυναίκα μου ήταν εκεί. Οι πολίτες που βρισκόταν εκεί προσπαθούσαν να τη σβήσουν”.

Μάλιστα υποστήριξε πως η κατάθεση της κόρης του, που λέει ότι ο ίδιος έριξε εσκεμμένα βενζίνη πάνω στην μητέρα της, δεν αντανακλά την αλήθεια.https://tourkikanea.gr