Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λονδίνο: Εθνικός ήρωας ο άνδρας που αφόπλισε τον δράστη της επίθεσης με μαχαίρι – Προσπαθούν να τον εντοπίσουν-Βίντεο

Ολόκληρη η Βρετανία αναζητά τον άνδρα με το κοστούμι που φαίνεται να αφόπλισε τον δράστη της επίθεσης με μαχαίρι στην London Bridge. ...



Ολόκληρη η Βρετανία αναζητά τον άνδρα με το κοστούμι που φαίνεται να αφόπλισε τον δράστη της επίθεσης με μαχαίρι στην London Bridge.

Ήρωας της ημέρας έγινε για πολλούς Βρετανούς ο άνδρας, κατά πολλούς επιχειρηματίας, που αφόπλισε τον δράστη της επίθεσης με μαχαίρι στην London Bridge, λίγο πριν η αστυνομία εξαπολύσει πυρ, με αποτέλεσμα τον θάνατό του.




Στα βίντεο που αποτυπώνεται η σκηνή, μια ομάδα πολιτών παρενέβη άμεσα για να σταματήσει τον δράστη. Όμως, ξεχωρίζει ένας άνδρας που φορά κοστούμι, να φεύγει τρέχοντας από το σημείο της συμπλοκής, κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι, λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο ίδιος και οι άλλοι πολίτες αφόπλισαν τον δράστη, που φορούσε ψεύτικο γιλέκο αυτοκτονίας, χωρίς να γνωρίζουν ότι ήταν ψεύτικο.

Κι ενώ ήδη τα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να τον εντοπίσουν, αυτόπτες μάρτυρες θυμούνται τη σκηνή. «Αυτός ο άνδρας περπατούσε πίσω μας στην άλλη πλευρά της London Bridge, όταν ξεκίνησε η επίθεση. Έτρεξε μέσα στην κίνηση και πήδηξε από το κεντρικό διαχωριστικό για να αντιμετωπίσει τον επιτιθέμενο, μαζί με αρκετούς άλλους. Τρέξαμε μακριά, αλλά δείχνει ότι αυτός τον αφόπλισε. Απίστευτη γενναιότητα», είπε ένας μάρτυρας στην Mirror.

Στα βίντεο, ο άγνωστος άνδρας, φορώντας γκρι παντελόνι, λιλά πουκάμισο και γραβάτα, μαζί με μαύρο παλτό, φαίνεται στη σκηνή την ώρα που η αστυνομία πηγαίνει στον ύποπτο. Μετά από δύο πυροβολισμούς, ο επιχειρηματίας ξεκινά να τρέχει και τον βλέπουμε να κρατά το μαχαίρι στο αριστερό του χέρι. Δύο φορές κοιτάζει πίσω, για να δει τη δραματική σκηνή που εκτυλίσσεται.