Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ... Μετέφεραν αιφνιδιαστικά εκατοντάδες «πρόσφυγες» στο Κρανίδι που πήγαιναν αρχικά στην Πέλλα...!!!

Παρά την ενίσχυση του οργανωτικού συστήματος, συνεχίζονται τα προβλήματα στο συντονισμό. Νέο βραχυκύκλωμα προκλήθηκε από την μεταφορά λί...


Παρά την ενίσχυση του οργανωτικού συστήματος, συνεχίζονται τα προβλήματα στο συντονισμό. Νέο βραχυκύκλωμα προκλήθηκε από την μεταφορά λίγων δεκάδων μεταναστών και προσφύγων που ξεκίνησαν για τη Πέλλα και βρέθηκαν στο Κρανίδι. Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές Πέλλας και έκανε τις σχετικές συνεννοήσεις ικανοποιώντας και κάποια αιτήματα τους για να υποδεχθούν τους μετανάστες πρόσφυγες.






Ξεκίνησαν για εκεί τα λεωφορεία που είναι ευθύνη του υπ. Προστασίας του Πολίτη, αλλά πληροφορίες της Αστυνομίας για κινητοποιήσεις άλλαξαν το δρομολόγιο για ξενοδοχείο στο Κρανίδι, όπου ήδη φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες και υπήρχαν κενές θέσεις. Δεν ενημερώθηκαν όμως ούτε το υπ. Εσωτερικών (το έμαθε από την τηλεόραση) ούτε ο δήμαρχος.

Ο υφυπουργός Άμυνας κ. Στεφανής που ανέλαβε τον συντονισμό των υπηρεσιών των υπουργείων επικοινώνησε με τον κ. Θεοδωρικάκο στη συνέχεια. Αλλά υπήρξαν αντιδράσεις και στο Κρανίδι διότι κατά τον ισχυρισμό της δημοτικής αρχής ήδη έχει καλυφθεί το 1%. καθώς φιλοξενούνται 450 άτομα στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», υπό την ευθύνη του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.