Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ... Συρία: Περίπου 600 αμερικανικοί στρατιωτικοί παραμένουν στη χώρα

Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, Μαρκ Μίλι, τόνισε σε δήλωσή του πως μέχρι και 600 αμερικανικοί στρατιωτικοί...


Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, Μαρκ Μίλι, τόνισε σε δήλωσή του πως μέχρι και 600 αμερικανικοί στρατιωτικοί υπάλληλοι παραμένουν ακόμη στη Συρία.




Έως 600 αμερικανικοί στρατιωτικοί υπάλληλοι παραμένουν στη Συρία, όπως δήλωσε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ. Η απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων έχει ανακοινωθεί από τον Τραμπ.

Μέχρι και 600 Αμερικανοί στρατιωτικοί θα παραμείνουν στη Συρία, δήλωσε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, Μαρκ Μίλι, στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα ABC.

«Λιγότερο από 1000 άτομα, κάπου γύρω στα 500, ίσως και 600,» είπε ο Μίλι όταν ρωτήθηκε για τον αριθμό των αμερικανικών στρατευμάτων που θα παραμείνουν στη Συρία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την απόσυρση αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία, εν μέσω της επιχείρησης της Τουρκίας ενάντια στις κουρδικές δυνάμεις στα βορειοανατολικά της χώρας.

Ταυτόχρονα, οι Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσαν ότι θα παραμείνουν στις πετρελαιοπαραγωγικές περιοχές στα ανατολικά της χώρας και θα βοηθούσαν τους Κούρδους να τους ελέγξουν.