Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χέρι εξαφανισμένου τουρίστα με βέρα βρέθηκε στην κοιλιά καρχαρία Χέρι εξαφανισμένου τουρίστα με βέρα βρέθηκε στην κοιλιά καρχαρία... Ο 44χρονος ήταν άφαντος από το Σάββατο

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές ενός ζευγαριού στο νησί Reunion, στον Ινδικό Ωκεανό, ανατολικά της Μαδαγασκάρης. Ο 44χρονος άνδρας δ...

Χέρι εξαφανισμένου τουρίστα με βέρα βρέθηκε στην κοιλιά καρχαρία

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές ενός ζευγαριού στο νησί Reunion, στον Ινδικό Ωκεανό, ανατολικά της Μαδαγασκάρης. Ο 44χρονος άνδρας δεν γύρισε ποτέ από το μπάνιο το Σάββατο, με την γυναίκα του να δηλώνει την εξαφάνισή του.






Αμέσως ξεκίνησε, σύμφωνα με την Daily Mail, επιχείρηση εντοπισμού του με πλοία και ελικόπτερο, όμως ο 44χρονος ήταν άφαντος.

Αυτή την εβδομάδα ένας καρχαρίας, που εντοπίστηκε να κολυμπά κοντά σε λουόμενους, θανατώθηκε για λόγους ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας στο κήτος βρέθηκε στην κοιλιά του ένα χέρι με βέρα που φέρεται να ανήκει στον 44χρονο τουρίστα.

Στο χέρι πρόκειται να γίνουν εξετάσεις DNA για να επιβεβαιωθεί ότι ανήκει στον άτυχο άνδρα αν και επιστήμονες από το Κέντρο Διάσωσης Καρχαριών του Reunion ανέφεραν ότι η βέρα αναγνωρίστηκε από τη σύζυγο του θύματος.