Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέσσερις αλλοδαποί μετανάστες, βίασαν ομαδικά 13χρονη... και κινηματογραφούσαν το «κατόρθωμα» τους...!!!

Μετανάστες, ηλικίας μεταξύ 20 και 25 ετών, έχουν κατηγορηθεί για βιασμό σε φτωχό κορίτσι μέσα σε ένα λουτρό στην πόλη του Hallsberg τον ...


Μετανάστες, ηλικίας μεταξύ 20 και 25 ετών, έχουν κατηγορηθεί για βιασμό σε φτωχό κορίτσι μέσα σε ένα λουτρό στην πόλη του Hallsberg τον Ιούνιο. Ένας άντρας από την ομάδα κινηματογραφούσε ολόκληρη την επίθεση, αναφέρει ο σουηδικός τηλεοπτικός σταθμός SVT.




«Η σεξουαλική επαφή πραγματοποιήθηκε δια της βίας από τουλάχιστον δύο από τους κατηγορούμενους που αρπάζουν το λαιμό και τον ώμο της εναγούσης, χτύπησαν το κεφάλι σε έναν τοίχο και την έσπρωξαν σε μια τουαλέτα. Οι κατηγορούμενοι ακολούθως συνέχισαν να έχουν κολπική επαφή μαζί της «, αναφέρει το κατηγορητήριο.

Το θύμα, 13 ετών γηγενής Σουηδή, υπέστη ποικίλες βλάβες που περιλάμβαναν εσωτερική αιμορραγία, και μώλωπες στον ώμο, το χέρι, τα χέρια και τα γόνατά της.

Παρόλο που πέντε άνδρες συνελήφθησαν αρχικά σε σχέση με τη σεξουαλική επίθεση, μόνο τέσσερις κατηγορούνται για βιασμό εναντίον παιδιού.

Για την καταγραφή του εγκλήματος, ένας από τους κατηγορούμενους κατηγορήθηκε για «καταχρηστικές παραβιάσεις της φωτογραφίας και της παιδικής πορνογραφίας».

Οι εισαγγελείς ζήτησαν, εάν καταδικαστούν, και οι τέσσερις κατηγορούμενοι να απελαθούν στην Ερυθραία και να τους απαγορευτεί να εισέλθουν στη Σουηδία για 15 χρόνια μετά την εκτέλεση των ποινών τους.