Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΝΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ: Το υπουργείο Υγείας χρεώνει όσους καλούν στο 1142 για τον αντικαπνιστικό νόμο!

Σε λειτουργία αλλά με χρέωση τέθηκε από την Τρίτη η τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης 1142 και υποστήριξης για τους πολίτες, στο πλαίσιο εφαρμογ...


Σε λειτουργία αλλά με χρέωση τέθηκε από την Τρίτη η τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης 1142 και υποστήριξης για τους πολίτες, στο πλαίσιο εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου.






Η γραμμή ενημέρωσης και καταγγελιών 1142 για τον αντικαπνιστικό νόμο δεν είναι δωρεάν αλλά χρεώνεται χωρίς να αναφέρεται μάλιστα στο ηχογραφημένο μήνυμα της υποδοχής το κόστος παρά μόνο ότι η “χρέωση για τη συγκεκριμένη χρήση εξαρτάται από τον κατάλογο του παρόχου σας”!

Και μιλάμε για μία πρωτοβουλία που παρουσίασε σήμερα σε επίσημη εκδήλωση τόσο ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και φυσικά ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Και θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι η γραμμή του Υπουργείου Υγείας, όπως μας ενημερώνει το αρχικό ηχογραφημένο μήνυμα (που διαρκεί ειρήσθω εν παρόδω τουλάχιστον 50 δευτερόλεπτα με άγνωστη χρέωση) ότι όσον αφορά τους καταγγέλλοντες καλό θα ήταν να πληρώνουν για να μην το …παρακάνουν.

Όμως υποτίθεται ότι η γραμμή δημιουργήθηκε και για να ενημερώνει για την υγεία των πολιτών εκτός εάν αυτό το επιχείρημα χρησιμοποιήθηκε προσχηματικά.