Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Κλειστά σχολεία στην Αττική έως τις 10:00 -

Με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, τα σχολεία στο Λεκανοπέδιο δεν θα ανοίξουν πριν από τις 10:00. Η κατάσταση λόγω ...

Καιρός – Γηρυόνης: Κλειστά σχολεία στην Αττική έως τις 10:00

Με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, τα σχολεία στο Λεκανοπέδιο δεν θα ανοίξουν πριν από τις 10:00. Η κατάσταση λόγω της κατάστασης που διαμορφώνεται από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Γηρυόνης» θα επανεξεταστεί μέσα στην ημέρα.




Κλειστά σχολεία τουλάχιστον έως τις 10:00 σήμερα (25.11.2019) στην Αττική, με απόφαση του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη. Αιτία για την απόφαση αυτή, που μέσα στην ημέρα θα επανεξεταστεί, είναι η κακοκαιρία «Γηρυόνης».

Θα σχολεία θα μείνουν κλειστά έως τις 10:00 για την ασφάλεια των μαθητών, αναφέρει η ανακοίνωση από την περιφέρεια Αττικής.

«Με αφορμή την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων στην Αττική τα οποία αναμένεται να ενταθούν τις πρωινές ώρες, η Περιφέρεια Αττικής με εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών και των πολιτών και με δεδομένες τις δυσκολίες αλλά και την επικινδυνότητα στις μετακινήσεις αυτές τις ώρες, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε όλο το λεκανοπέδιο μέχρι και τις 10 το πρωί», τονίζει η περιφέρεια στην ανακοίνωσή της.

Παράλληλα, συστήνει σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις την ώρα της έντασης των φαινομένων.