Tελευταια Νεα

Κυριακή, Νοεμβρίου 24, 2019

Η νέα Ελλάδα: Μουσουλμάνος 1 στα 4 παιδιά σήμερα... και ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε την εγκατάσταση ακόμη 6.000

Η νέα Ελλάδα: Μουσουλμάνος 1 στα 4 παιδιά σήμερα - Ο Κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε την εγκατάσταση 6.000 παιδιών μουσουλμάνων

Ακρως αρνητικές είναι οι προβλέψεις για την επιβίωση του ελληνικού έθνους εντός των ορίων του ελληνικού κράτους τα επόμενα είκοσι χρόνια, λόγω της παράνομης μετανάστευσης.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤ.ΑΤ), το 2018 γεννήθηκαν 86.440 και απεβίωσαν 120.000 άτομα, έτσι ώστε οι θάνατοι να υπερτερούν των γεννήσεων κατά 33.857 άτομα.( 35.948 το 2017). Από αλλοδαπές, σχεδόν στο σύνολο μουσουλμάνες, γεννήθηκαν 11.583 παιδιά ( 14,3%).
Όμως, το ποσοστό των γεννήσεων από μουσουλμάνες μητέρες είναι σημαντικά υψηλότερο, αφού δεν υπολογίζονται ως αλλοδαπές αυτές της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου, των πολλών χιλιάδων που ελληνοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια και των νόμιμων ή παράτυπων που διαμένουν εδώ.

Η μουσουλμάνα μητέρα τεκνοποιεί 5 παιδιά κατά μέσο όρο, η Ελληνίδα γεννά περίπου ένα παιδί, όταν για την αναπλήρωση μιας γενιάς απαιτούνται 2,1 παιδιά.


Με βάση τα παραπάνω εκτιμάται ότι, σήμερα οι γεννήσεις των υπεργεννητικών Μουσουλμάνων στη χώρα μας ανέρχονται στο 25% του συνόλου των 86.440 γεννήσεων, δηλ. 21.610 παιδιά.

Αυτό σημαίνει ότι ένα στα τέσσερα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα σήμερα είναι από γονείς μουσουλμάνους.

Σύμφωνα με στοιχεία της μαιευτικής-γυναικολογικής κλινικής της Σάμου, περισσότερα από τέσσερα στα δέκα παιδιά που γεννήθηκαν στο νησί από τις αρχές του 2019 μέχρι την 31/10/2019 είναι παιδιά μουσουλμάνων.

Σε σύνολο 226 γεννήσεων μόνο τα 120 ήταν Ελλήνων και τα 96 μουσουλμάνων μεταναστών.

Τα στατιστικά δεδομένα είναι αμείλικτα. Η συντριπτική πλειοψηφία των 120.000 θανάτων για το 2018 δεν αφορά μουσουλμάνους, αλλά Έλληνες. Αυτό σημαίνει ότι, οι θάνατοι Ελλήνων ξεπερνούν τις αντίστοιχες γεννήσεις κατά περίπου 55.000 άτομα ετησίως. Κάθε χρόνο δηλαδή χάνεται μια μεσαία ελληνική πόλη σαν τη Λαμία και δημιουργείται μια νέα μεγάλη μουσουλμανική πόλη σαν τα Χανιά.

Με δεδομένο ότι εισέρχονται τουλάχιστον 120.000 ετησίως, σε 15 χρόνια οι νεοεισελθέντες θα ανέρχονται, μαζί με τις γεννήσεις, σε 1,9 εκ περίπου και θα προστεθούν στα περίπου 1,7 εκ. της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου, της Κω, των νόμιμων και παράνομων που είναι ήδη εγκατεστημένοι στη χώρα.

Τότε, το σύνολο των μουσουλμάνων στην Ελλάδα, θα ανέρχεται τουλάχιστον σε 3,6 εκατ. άτομα, οι περισσότεροι σε νεαρή ηλικία, έναντι 8,5 εκατ. γερασμένων Ελλήνων, δηλαδή θα αποτελούν το 30% του πληθυσμού. Αν οι ροές των παράνομων μεταναστών παραμείνουν οι σημερινές. Αν αυξηθούν το ποσοστό θα αυξηθεί ανάλογα με την αύξηση της ρυθμού εποικισμού.

Για όσους απορούσαν για το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Ταμάμ» προ πενταετίας, όπου μια Ελληνίδα χωρισμένη με παιδιά παντρευόταν έναν Τούρκο επίσης χωρισμένο με παιδιά και όλοι μαζί δημιουργούσαν μια πολυθρησκευτική, πολυπολιτισμική οικογένεια, οι εξελίξεις δίνουν την απάντηση...
Στο μεταξύ συνολικό σχέδιο «για την προστασία και τη φροντίδα των ασυνόδευτων μουσουλμανόπουλων» που έχουν φτάσει στη χώρα μας μέσω των προσφυγικών-μεταναστευτικών ροών και ζουν υπό άθλιες συνθήκες ενεργοποιεί η κυβέρνηση.

Στόχος είναι η μεταφορά 2.500 ασυνόδευτων ανηλίκων που βρίσκονται σε καταυλισμούς όπως η Μόρια και άλλων 1.300 για εγκατάσταση σε άλλα κέντρα της ηπειρωτικής Ελλάδας

Παράλληλα, το κράτος δρομολογεί ένα πλέγμα μέτρων ώστε να θωρακιστούν τα δικαιώματα των παιδιών και να τιμωρηθούν παραδειγματικά τα κυκλώματα που τα εκμεταλλεύονται, εκθέτοντάς τα -μεταξύ άλλων- σε καταναγκαστική εργασία και σεξουαλική κακοποίηση.

Κάθε νέα δομή θα φιλοξενεί μικρό αριθμό ανηλίκων και θα καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών για στέγη, τροφή, εκπαίδευση, πρόσβαση σε φαρμακοϊατρική περίθαλψη, ψυχολογική στήριξη και στοργή.

Ήδη λειτουργούν περίπου 60 τέτοιου τύπου δομές στη χώρα μας και φιλοξενούν περίπου 1.200 παιδιά, κυρίως με πρωτοβουλία μη κυβερνητικών οργανώσεων ή του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

Αρα 6.000 ασυνόδευτα παιδιά μουσουλμάνων που είναι άγνωστο πώς βρέθηκαν στην χώρα, θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα...
pronews.gr
« Προηγουμενη
Επομενη »