Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Καίγονται τουρκικά τεθωρακισμένα στη Συρία – SDF: «Σκοτώσαμε έξι στρατιώτες των ΤΕΔ!»

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια_ Δεν έχει τέλος το τουρκικό λουτρό αίματος στη Συρία. Πριν λίγο, σύμφωνα με ανακοίνωση του SDF και του Συριακο...


Του Ανδρέα Μουντζουρούλια_ Δεν έχει τέλος το τουρκικό λουτρό αίματος στη Συρία. Πριν λίγο, σύμφωνα με ανακοίνωση του SDF και του Συριακού Στρατού, ένα τουρκικό άρμα μάχης καταστράφηκε στην περιοχή Bab al-Kher.




Εν τω μεταξύ, στρατιωτικές πηγές από το SDF, αναφέρουν ότι σκοτώθηκαν στην περιοχή 6 στρατώτες των ΤΕΔ!

KINHTIKOTHTA TOY SAA

Την επόμενη εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει μεγάλη επίθεση του συριακού στρατού στην επαρχία της Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία, που κατέχεται από τους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και μισθοφόρους του Ερντογάν.

Σύμφωνα με συριακή στρατιωτική πηγή που επικαλείται το Al Masdar News, ο συριακός στρατός έχει συγκεντρώσει στρατεύματα σε δύο περιοχές, στην Αλ Γαάμπ στη βορειοδυτική Χάμα και στα νότια της επαρχίας της Ιντλίμπ.

Της επίθεσης θα ηγηθούν οι ειδικές δυνάμεις «Τίγρεις» που έχουν μετονομαστεί σε 25η Μεραρχία Ειδικών Δυνάμεων, η Ρεπουμπλικανική Φρουρά (προεδρική φρουρά) και στοιχεία της 4ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας.

Τις τελευταίες ημέρες ο συριακός αραβικός στρατός συγκεντρώνει τα στρατεύματά του στις προαναφερθείσες περιοχές.pentapostagma.gr