Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κουρδικές Συριακές Δυνάμεις (SDF): Τραγικά αποτελέσματα εάν η Τουρκία εισβάλει ανατολικά του Ευφράτη – 80.000 τζιχαντιστές θα ελευθερωθούν

Τρόμο προκαλούν οι ανακοινώσεις των Συριακών Δυνάμεων που βρίσκονται υπό κουρδική διοίκηση, κατά τις οποίες τονίζεται πως εάν η Τουρκία ...


Τρόμο προκαλούν οι ανακοινώσεις των Συριακών Δυνάμεων που βρίσκονται υπό κουρδική διοίκηση, κατά τις οποίες τονίζεται πως εάν η Τουρκία επιτεθεί ανατολικά του Ευφράτη, τότε θα απελευθερωθούν 70.000 μαχητές του ISIS.




Με επίσημες ανακοινώσεις στο Twitter, οι υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) προειδοποιούν ότι, εάν τους επιτεθεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα έχει ως σχεδόν βέβαιη συνέπεια να ελευθερωθούν οι αιχμάλωτοι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

«Ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνά ότι το σοβαρό πρόβλημα του Ισλαμικού Κράτους παραμένει.

»Ακόμα πολεμάμε το Ισλαμικό Κράτος κάθε ημέρα.

»Οι SDF φρουρούν 12.000 (αιχμάλωτους) τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους σε δεκάδες φυλακές και περισσότερους από 70.000 συγγενείς του Ισλαμικού Κράτους στο (καταυλισμό) Αλ Χολ και σε άλλους καταυλισμούς.

»Μια εισβολή της Τουρκίας θα απειλήσει να αναιρεθούν όλα».

Νωρίτερα το Σάββατο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι «σήμερα ή αύριο» θα εισβάλει στα κουρδικά εδάφη ανατολικά του Ευφράτη.