Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρατικό Συριακό Πρακτορείο SANA: «Οι μισθοφόροι της Τουρκίας καίνε και λεηλατούν…»

Οι δυνάμεις της τουρκικής εισβολής και οι μισθοφόροι τους συνέχισαν την επίθεση τους στα συριακά εδάφη με στόχευση πολλών χωριών και πόλ...


Οι δυνάμεις της τουρκικής εισβολής και οι μισθοφόροι τους συνέχισαν την επίθεση τους στα συριακά εδάφη με στόχευση πολλών χωριών και πόλεων στη βόρεια ύπαιθρο της Hasaka και της Raqqa με πυροβολικό και πολεμικά αεροπλάνα, που προκάλεσαν τον εκτοπισμό πολιτών που εγκατέλειψαν τη βαρβαρότητα της τουρκικής εισβολής και την τρομοκρατία των μισθοφόρων.




Ο δημοσιογράφος του SANA στο Hasaka, δήλωσε ότι τα στρατεύματα του τουρκικού καθεστώτος κατέλαβαν το χωριό Αl-Manajir στην ύπαιθρο του Tal Tamir αφού το στόχευσαν με πυροβολικό και αεροπορικές επιδρομές για αρκετές ώρες, εκτός από τη στόχευση των χωριών Αl-Ibrahimyia, Arisha Tahtani και al-Salihyia στην παράκτια περιοχή Ras al-Ayn και παράλληλα με τις βίαιες συγκρούσεις μεταξύ των μισθοφόρων του τουρκικού καθεστώτος και των εθνοφυλακών του SDF στις βόρειες και ανατολικές παρυφές της πόλης Ρεσουλάιν.

Αργότερα το βράδυ ο δημοσιογράφος είπε ότι «τα στρατεύματα της τουρκικής επιθετικότητας και οι μισθοφόροι του, κατέλαβαν τα χωριά Kuzlyia, al-Amiria και Lilyan στην εθνική οδό Χαλέπι-Ταλ Ταμίρ, 10 χιλιόμετρα μακριά από τις θέσεις του Συριακού Αραβικού Στρατού.

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι οι δυνάμεις της τουρκικής ει χτύπησαν τις γυναίκες στα χωριά Al-Azizyia και Tal Halaf αφού λεηλάτησαν πολλά σπίτια στα δύο χωριά, ενώ έκαψαν και λεηλάτησαν σπίτια πολλών πολιτών σε χωριά στην ύπαιθρο του Tal Tamir και της περιοχής Ras al-Ayn, η οποία υπήρξε μάρτυρας κύματος εκτοπίσεων πολιτών τις τελευταίες ώρες λόγω της συνεχιζόμενης τουρκικής επιθετικότητας στην περιοχή.
Sana.sy 16/10/2019

Σχ: Το SANA είναι το κρατικό πρακτορείο της Συρίας. Κι όχι κάποιο ΜΜΕ των ¨τρομοκρατών¨…

Οι δε κατσαπλιάδες μισθοφόροι των Τούρκων καίνε και λεηλατούν. Τελικά από την εποχή των βασιβουζούκων που συνόδευαν τον στρατό των Οθωμανών, δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα… https://tourkikanea.gr