Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σπανίζει τo παράδειγμα του δημάρχου Τρικκαίων: Η έμπρακτη συγγνώμη για τις διακοπές στην υδροδότηση

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου δίνει τέσσερις μήνες δωρεάν νερό σε κατοίκους της πόλης που ταλαιπωρήθηκαν από τα έργα της ΔΕΥΑΤ Συγγνώμη από τους...


Ο Δημήτρης Παπαστεργίου δίνει τέσσερις μήνες δωρεάν νερό σε κατοίκους της πόλης που ταλαιπωρήθηκαν από τα έργα της ΔΕΥΑΤ Συγγνώμη από τους κατοίκους των Τρικάλων που ταλαιπωρήθηκαν από τα προβλημάτα στην υδροδότηση ζήτησε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.





Σε μια σπάνια κίνηση για τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά χρονικά της χώρας, ο Δήμαρχος απέστειλε επιστολή προς τους κατοίκους των περιοχών που ταλαιπωρήθηκαν από τα έργα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Τρικάλων και τους ανακοίνωσε ότι τους επόμενους τέσσερις μήνες θα έχουν δωρέαν ύδρευση! Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου δεν παρέλειψε μάλιστα να ασκήσει και δημόσια κριτική στην ΔΕΥΑΤ για τις ενέργειες της που είχαν σαν αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν οι κάτοικοι των Τρικάλων: «Στην οδό Απόλλωνος γίνανε πολλά λάθη, θα πρέπει να μάθουν οι υπηρεσίες να συνεννοούνται. Κάλεσα τους υπεύθυνους ο ίδιος και τους ζήτησα σε πολύ αυστηρό τόνο να είναι πιο προσεκτικοί, γιατί πρόκειται για μια κατάσταση που δεν τιμάει το πρόσωπο της υπηρεσίας και του Δήμου. Ήταν ένας συνδυασμός ασυνεννοησίας και ατυχίας, θα πρέπει να προβληματίσει και τον εργολάβο και τη ΔΕΥΑΤ αν θα μπορέσουμε με τέτοιους ρυθμούς να βγάλουμε πέρα ένα τέτοιο μεγάλο έργο.

Οι κάτοικοι έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν δίκιο, γι αυτό και τους ζητώ δημοσίως συγγνώμη, όπως έπραξα και με επιστολή την οποία τους έχω αποστείλει» δήλωσε χαρακτηριστικά. Δείτε την επιστολή που δημοσιεύει το trikalavoice.gr, με την οποία ο κ. Παπαστεργίου κάνει γνωστό ότι οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες στην οδό Απόλλωνος θα έχουν δωρεάν νερό για τους επόμενους τέσσερις μήνες.