Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Brexit: Σχεδόν έτοιμη η συμφωνία Βρετανίας - ΕΕ - Μακρόν: Μπορεί να υπογραφεί την Πέμπτη

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι ελπίζει πως μια συμφωνία για το Brexit έχει οριστικοποιηθεί και πως αυτή μπορεί να υπογραφεί α...


Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι ελπίζει πως μια συμφωνία για το Brexit έχει οριστικοποιηθεί και πως αυτή μπορεί να υπογραφεί αύριο Πέμπτη.






Μια προσωρινή τεχνική συμφωνία για το Brexit μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Βρετανίας είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμη στις Βρυξέλλες απόψε και αναμένει μια «συνολική υποστήριξη» από την κυβέρνηση στο Λονδίνο, σύμφωνα με ευρωπαϊκές πηγές.Μια προσωρινή τεχνική συμφωνία για το Brexit μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Βρετανίας είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμη στις Βρυξέλλες απόψε και αναμένει μια «συνολική υποστήριξη» από την κυβέρνηση στο Λονδίνο, σύμφωνα με ευρωπαϊκές πηγές. Οι ισότιμοι όροι και το θέμα των τελωνειακών ελέγχων έχουν συμφωνηθεί. Συναίνεση από τη συνέλευση της Βόρειας Ιρλανδίας κάθε τέσσερα χρόνια», είπε ευρωπαίος αξιωματούχος.

Διπλωμάτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιβεβαίωσε ότι πράγματι έτσι συμβαίνει, με μόλις κάποιες συνομιλίες να εκκρεμούν για το καθεστώς του ΦΠΑ.

«Επιπλέον μια συνολική υποστήριξη από τη βρετανική κυβέρνηση είναι απαραίτητη για να ξεκινήσουν όλα», πρόσθεσε.Από την πλευρά του, ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, δήλωσε ότι ελπίζει πως μια συμφωνία για το Brexit έχει οριστικοποιηθεί και πως αυτή μπορεί να υπογραφεί αύριο, Πέμπτη.