Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ... Οι Κούρδοι κάλεσαν το Ισραήλ να αντιδράσει κατά της Τουρκίας - «Είμαστε σίγουροι ότι θα επέμβετε»!

Μετά την αποχώρηση(;) των αμερικανικών δυνάμεων ή τουλάχιστον την απομάκρυνσή τους από την περιοχή, το SDF κάλεσε επίσημα το Ισραήλ να ...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Κούρδοι κάλεσαν το Ισραήλ να αντιδράσει κατά της Τουρκίας - «Είμαστε σίγουροι ότι θα επέμβετε»!

Μετά την αποχώρηση(;) των αμερικανικών δυνάμεων ή τουλάχιστον την απομάκρυνσή τους από την περιοχή, το SDF κάλεσε επίσημα το Ισραήλ να βοηθήσει τους Κούρδους στον αγώνα τους κατά των τουρκικών δυνάμεων.




Όπως αναφέρουν οι “The Times of Israel” εκπρόσωπος του SDF κάλεσε το Ισραήλ να λάβει δραστικά μέτρα κατά της Τουρκίας:

«Το κράτος του Ισραήλ πρέπει να εργαστεί για να βάλει ένα τέλος σε αυτόν τον πόλεμο και τις δολοφονίες γυναικών και παιδιών όπως και στον ξεριζωμό των οικογενειών από τις εστίες τους», ανέφερε ο εκπρόσωπος του SDF.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως είναι σίγουρος πως ο εβραϊκός λαός δεν θα αφήσει τον κουρδικό στο έλεος των διώξεων των Τούρκων εισβολέων.

«Είμαι σίγουρος πως ο εβραϊκός λαός αντιλαμβάνεται πλήρως την κατάσταση του κουρδικού λαού καθώς έχουν περάσει ανάλογες καταστάσεις στην δική τους ιστορία. Είμαι απόλυτα σίγουρος πως δεν θα μείνουν αδρανείς απέναντι στην τουρκική τρομοκρατία».