Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΡΑΒΟ...!!! Ο Ολυμπιακός ΕΔΙΩΞΕ τον τούρκο παίκτη του που χαιρέτισε στρατιωτικά σε αγώνα της Εθνικής τουρκίας στο Χάντμπολ...!!!

Άμεση αντίδραση από τον Ολυμπιακό στο θέμα του Τούρκου ίντερ της ομάδας χάντμπολ, ο οποίος χαιρέτισε στρατιωτικά στο ματς της εθνικής ...

Ολυμπιακός: Επίσημο! Εκτός ομάδας ο Τούρκος παίκτης που χαιρέτισε στρατιωτικά

Άμεση αντίδραση από τον Ολυμπιακό στο θέμα του Τούρκου ίντερ της ομάδας χάντμπολ, ο οποίος χαιρέτισε στρατιωτικά στο ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του, με τους "ερυθρόλευκους" να ανακοινώνουν επίσημα ότι ο παίκτης τίθεται εκτός ομάδας!






O Ολυμπιακός κινήθηκε άμεσα και έθεσε εκτός ομάδας χάντμπολ τον Τούρκο ίντερ, Αλί Τινκίρ μετά το στρατιωτικό χαιρετισμό του στο ματς της εθνικής Τουρκίας με την αντίστοιχη του Βελγίου (27/10) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Χάντμπολ.

Οι “ερυθρόλευκοι” εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση με στην οποία αναφέρουν ότι με απόφαση της διοίκησης ο Τούρκος παίκτης τίθεται εκτός ομάδας.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει ότι μετά από απόφαση της διοίκησης, ο Ντουρμούς Αλί Τινκίρ τίθεται εκτός ομάδας χάντμπολ και ως εκ τούτου δεν θα μετέχει στις δραστηριότητες του τμήματος».