Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Τούρκοι βομβάρδισαν αρτοποιείο στο Καμισλί – Δύο νεκροί και έξι τραυματίες

Δύο πολίτες σκοτώθηκαν και έξι τραυματίστηκαν όταν τουρκική βόμβα έπληξε αρτοποιείο στη συροκουρδική πόλη Καμισλί στη βορειοανατολική Συρία...


Δύο πολίτες σκοτώθηκαν και έξι τραυματίστηκαν όταν τουρκική βόμβα έπληξε αρτοποιείο στη συροκουρδική πόλη Καμισλί στη βορειοανατολική Συρία.






Σύμφωνα με τις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), το συγκεκριμένο αρτοποιείο φτιάχνει ψωμί για τον μισό πληθυσμό της πόλης Καμισλί.

Το Καμισλί είναι η ντε φάκτο πρωτεύουσα της ημιαυτόνομης δημοκρατικής ομοσπονδιακής επικράτειας της βορειοανατολικής Συρίας, την οποία επιχειρούν να καταλύσουν οι Τούρκοι εισβολείς με τη σύμφωνη γνώμη της Ρωσίας και την ανοχή του καθεστώτος της Δαμασκού.

Στη βορειοανατολική Συρία οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) έχουν εγκαθιδρύσει άμεση δημοκρατία και πολιτική ισότητα μεταξύ των εθνοτήτων που κατοικούν στην περιοχή.

Η τουρκική εισβολή «Πηγή Ειρήνης» επιτίθεται στο μόνο δημοκρατικό καθεστώς που γνώρισε ποτέ ο συριακός λαός. Οι τύραννοι Πούτιν και Άσαντ χειροκροτούν