Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βγαίνουν στο σφυρί τα έπιπλα του Αριστοτέλη Ωνάση- Από το γραφείο του στην Αθήνα...

Στο«σφυρί» βγάζει η Εθνική Τράπεζα έπιπλα του γραφείου του χρησιμοποιούσε στην Αθήνα ο μυθικός επιχειρηματίας Αριστοτέλης Ωνάσης. Η Εθ...


Στο«σφυρί» βγάζει η Εθνική Τράπεζα έπιπλα του γραφείου του χρησιμοποιούσε στην Αθήνα ο μυθικός επιχειρηματίας Αριστοτέλης Ωνάσης.




Η Εθνική Τράπεζα είναι η ειδική εκκαθαρίστρια για τα περιουσιακά στοιχεία της Ολυμπιακής Αεροπορίας που εκποιούνται.

Σύμφωνα με την πρόσκληση που δημοσιεύθηκε, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν δεσμευτική προσφορά για τα περιουσιακά στοιχεία που θα μεταβιβασθούν έως τις 20 Νοεμβρίου.

Τα περιουσιακά στοιχεία που βγαίνουν στο σφυρί περιλαμβάνουν, εκτός από τα έπιπλα του γραφείου του Αριστοτέλη Ωνάση- το γραφείο και οι καρέκλες- και τα εξής:


  • Τετραώροφο κτήριο επιφάνειας 6.066 τετραγωνικών μέτρων στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, επί των οδών 29ης και Λοχαγού Χατζηευαγγέλου.
  • Τριώροφο κτήριο επιφάνειας 1.408 τετραγωνικών μέτρων επί οικοπέδου 2.559 τετραγωνικών μέτρων, στη διασταύρωση των οδών Δέλτα και Τρίτης στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.
  • Κατάστημα 164 τετραγωνικών μέτφων που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη επί των οδών Κωλέττη & Έλλης.
  • Εκποιούνται ακόμα εργαλεία επισκευής κινητήρων, καθώς και υδραυλικό ανυψωτικό μεγάλων αεροσκαφών, ράφια ντέξιον, εργαλεία επισκευής κινητήρων και εξομοιωτής cockpit.