Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ στο Πόρτο Ράφτη... Έχει προσαχθεί ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ που κυκλοφορούσε στο σημείο με αυτοκίνητο ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ...!!

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Χαμολιά, στο Πόρτο Ράφτη Αττικής, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία λίγο μετά τις 03...


Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Χαμολιά, στο Πόρτο Ράφτη Αττικής, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία λίγο μετά τις 03.30 τα ξημερώματα Τετάρτης.




Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εκτός από τις φλόγες, είχαν να αντιμετωπίσουν και τον ισχυρό άνεμο.

Στην περιοχή παραμένουν 80 πυροσβέστες με 31 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, καθώς και οχήματα εθελοντών πυροσβεστών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr, έχει προσαχθεί μετά από υπόδειξη κατοίκων, ένας αλλοδαπός ο οποίος εκινείτο στην περιοχή με όχημα χωρίς πινακίδες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η φωτιά έκαιγε κοντά σε κατοικίες στην περιοχή Κάστρο και οι πυροσβεστικές δυνάμεις έκαναν ό,τι είναι εφικτό για να απομακρύνουν τον κίνδυνο.

Την ίδια στιγμή η αστυνομία είχε κλείσει τους δρόμους που οδηγούν προς το σημείο για τους πολίτες για να διευκολύνει το έργο της Πυροσβεστικής που είχε σπεύσει στο σημείο με δύναμη 80 πυροσβεστών, 31 οχημάτων, δύο ομάδων πεζοπόρου τμήματος, το ΜΕΤΠΕ καθώς και εθελοντικά πυροσβεστικά οχήματα.