Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Χοντραίνει» η κόντρα: Το Ιράν καταδίκασε έναν άνδρα σε θάνατο για κατασκοπεία υπέρ των ΗΠΑ

«Ένας άνθρωπος καταδικάστηκε σε θάνατο για κατασκοπεία υπέρ της Αμερικής όμως έχει ασκηθεί έφεση στην απόφαση», δήλωσε ο Γολαμχοσεΐν Εσμ...


«Ένας άνθρωπος καταδικάστηκε σε θάνατο για κατασκοπεία υπέρ της Αμερικής όμως έχει ασκηθεί έφεση στην απόφαση», δήλωσε ο Γολαμχοσεΐν Εσμαϊλί. Οι καταδίκες σε δέκα χρόνια κάθειρξη των δύο άλλων ανδρών για κατασκοπεία υπέρ των ΗΠΑ είναι οριστικές, πρόσθεσε.






Ο Ροχανί αρνείται να συνομιλήσει με τον Τραμπ υπό τις παρούσες συνθήκες

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ροχανί αρνείται την πρόταση του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν για μια τριμερή τηλεφωνική συνδιάλεξη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του New Yorker ο Μακρόν έκανε στον Ροχανί μια απρόσμενη επίσκεψη στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, κοντά στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, την περασμένη Τρίτη, αφού πρώτα είχε δώσει εντολή σε τεχνικούς να στήσουν ασφαλή τηλεφωνική γραμμή, για το ενδεχόμενο να γίνει η τριμερής συνομιλία με τον Τραμπ, σε αίθουσα συνεδριάσεων στον όροφο όπου διέμενε ο πρόεδρος της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Όμως ο Ροχανί αρνήθηκε να βγει από το δωμάτιό του και να πάει να συζητήσει στο τηλέφωνο με τους δύο ομολόγους του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού [1].