Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η ιστορία θα σε κοιτάζει σαν τον διάβολο...» Ντοκουμέντο ΦΩΤΙΑ - Η απειλητική επιστολή Τραμπ σε Ερντογάν...!

Μια απίστευτη επιστολή που φέρεται να έχει στείλει στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο αμερικανός Πρόεδρος φέρνει στο "φως" δημοσιογρ...


Μια απίστευτη επιστολή που φέρεται να έχει στείλει στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο αμερικανός Πρόεδρος φέρνει στο "φως" δημοσιογράφος του Fox Business Network. Τον απειλεί ανοιχτά για την τουρκική οικονομία, αποκαλύπτει πως οι Κούρδοι είναι ανοιχτοί σε διαπραγμάτευση (!) και του δίνει... τις δύο εναλλακτικές. Ολόκληρη η επιστολή που έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ.

Τα όσα λέει ο Τραμπ στον Ερντογάν είναι… για ταινία! Ή για να ακριβολογούμε, τα όσα φέρεται να λέει ο Τραμπ στον Ερντογάν (σ.σ. τουλάχιστον μέχρι να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί).

Την αποκάλυψη κάνει η Trish Regan, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Fox Business Network, με ανάρτησή της στο Twitter.




Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, πήρε στα χέρια της την επιστολή αυτή που φέρεται να έστειλε στις 9 Οκτωβρίου του 2019 ο αμερικανός πρόεδρος στον Τούρκο ομόλογό του.

Η δημοσιογράφος αναφέρει στην ανάρτησή της: «Αποκλειστικό: Μόλις πήρα στα χέρια μου ένα αντίγραφο της επιστολής του Τραμπ στον Ερντογάν. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τον προειδοποιεί να «μην είναι σκληρός τύπος! Να μην είναι ανόητος»! Λέει ότι μπορεί να καταστρέψει την τουρκική οικονομία αν η κατάσταση στην Συρία δεν λυθεί με ανθρώπινο τρόπο».

Ολόκληρη η επιστολή

«Αγαπητέ κύριε πρόεδρε:

Ας βρούμε μια καλή συμφωνία! Δεν θέλετε να είστε υπεύθυνος για τον σφαγιασμό χιλιάδων ανθρώπων κι εγώ δεν θέλω να είμαι υπεύθυνος για την καταστροφή της τουρκικής οικονομίας – Και θα το κάνω. Σας έδωσα ήδη μια μικρή γεύση με την υπόθεση του πάστορα Μπράνσον.

Εργάστηκα σκληρά για να λύσω μερικά από τα προβλήματά σας. Μην απογοητεύσετε τον κόσμο. Μπορείτε να πετύχετε μια εξαιρετική συμφωνία. Ο Στρατηγός Μαζλούμ (σ.σ. ο ηγέτης των Κούρδων) είναι πρόθυμος να διαπραγματευτεί μαζί σας και να κάνει συμβιβασμούς που δεν θα έκανε ποτέ στο παρελθόν. Εμπιστευτικά σας επισυνάπτω ένα αντίγραφο της επιστολής του σε μένα, που μόλις ήρθε.

Η ιστορία θα σας έχει ψηλά αν το κάνετε αυτό με σωστό και ανθρώπινο τρόπο. Θα σε κοιτά για πάντα σαν τον διάβολο αν δεν συμβούν καλά πράγματα. Μην είσαι σκληρός τύπος. Μην είσαι ανόητος.

Θα σε καλέσω αργότερα»!