Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ «ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ» ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ... «Εδώ μιλάμε πλέον για αλλοίωση πληθυσμού»! Ξεσπάσμα για το μεταναστευτικό... ΒΙΝΤΕΟ

Τον χειμώνα, ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε αναφερθεί για πρώτη φορά στο ζήτημα εθνικής επιβίωσης αυτό της παράνομης μετανάστευσης προκαλώντ...


Τον χειμώνα, ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε αναφερθεί για πρώτη φορά στο ζήτημα εθνικής επιβίωσης αυτό της παράνομης μετανάστευσης προκαλώντας την αντίδραση γνωστών κύκλων.




Τώρα ο τραγουδιστής και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξή στη κάμερα της εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ επανερχόμενος στο θέμα της αθρόας παράνομης μετανάστευσης από αλλοδαπούς στη χώρα μας λέγοντας πλέον πως έχουμε να κάνουμε με αλλοίωση του πληθυσμού.

«Υπάρχει τρομακτική παθογένεια για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μιλάμε με τους μετανάστες.

Εγώ αγαπώ τους ανθρώπους, δεν δέχομαι ποτέ την προσβολή του ελληνικού βιώματος.

Είναι αυτό που μας ξεχωρίζει κι εδώ μιλάμε για αλλοίωση πληθυσμού πια. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Πρέπει να σεβαστούν το σπίτι μας.

Εμείς θέλαμε να τους μυήσουμε σε λογικές της ελληνικής γαστρονομίας. Τους εξηγούσαμε για τη χωριάτικη σαλάτα και μου λέει χούμους και αυτό με εξόργισε.

Κι επειδή καταφέρθηκα για όλη αυτή την κατάσταση, ένας τύπος από το πουθενά μου κάνει μήνυση. Βέβαια, ο εισαγγελέας το έβαλε στο αρχείο από ό,τι κατάλαβα. Εγώ έχω κάνει αγωγή σε αυτόν τον άνθρωπο γιατί με πρόσβαλε», κατέληξε ο Γιάννης Ζουγανέλης, μιλώντας για τον Π.Δημητρά.