Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΛΑΣΜΟΣ... Εν μέσω τουρκικής Επίθεσης ο Συριακός Στρατός μπήκε στην Ιεράπολη και ενώθηκε με τις Κουρδικές Δυνάμεις...

Κι ενώ η τουρκική επίθεση έχει ήδη ανακοινωθεί και ξεκινήσει... Ο συριακός στρατός εισέρχεται στην πόλη Μάνμπιτζ στη βορειοανατολική Συρ...


Κι ενώ η τουρκική επίθεση έχει ήδη ανακοινωθεί και ξεκινήσει... Ο συριακός στρατός εισέρχεται στην πόλη Μάνμπιτζ στη βορειοανατολική Συρία, μεταδίδουν δημόσια συριακά μέσα ενημέρωσης.






Η γενικευμένη σύρραξη είναι επί θύραις καθώς ο συριακός στρατός εισέρχεται στην πόλη Μάνμπιτζ στη βορειοανατολική Συρία, σύμφωνα με δημόσια συριακά μέσα ενημέρωσης την ώρα που η Τουρκία και ο Συριακός Εθνικός Στρατός (SNA) που συνεργάζεται με την Αγκυρα, έχουν ξεκινήσει την επιχείρηση κατά της πόλης Μανμπίτζ.

Η τουρκική επιχείρηση ξεκίνησε, σύμφωνα με την Daily Sabah μετά το πράσινο φως από την Τουρκία και οι συγκρούσεις είναι ορατές ήδη στην περιοχή.

Νωρίτερα, για την επίθεση είχε προϊδεάσει ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, διαμηνύοντας πως η Τουρκία σκοπεύει να εκδιώξει τους υπό την ηγεσία των Κούρδων μαχητές από την πόλη Μανμπίτζ της βόρειας Συρίας, μετά τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν αξιωματούχοι των Κούρδων της Συρίας με τη συριακή κυβέρνηση ώστε να αντιμετωπίσουν την επίθεση της Άγκυρας.