Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ για την τουρκία... Επιβεβαιώθηκε ο «κατά λάθος» βομβαρδισμός των Αμερικανών από τους τούρκους στο Κομπανί...!!!

Έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε ένα στρατιωτικό φυλάκιο των ΗΠΑ στη βόρεια Συρία. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν υπήρξαν υπάρξουν τρα...


Έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε ένα στρατιωτικό φυλάκιο των ΗΠΑ στη βόρεια Συρία. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν υπήρξαν υπάρξουν τραυματισμοί μεταξύ του προσωπικού, όπως έγινε γνωστό από έναν Αμερικανό αξιωματούχο.




Η Τουρκία… πουλάει τρέλα, οι ΗΠΑ δεν την αγοράζουν!

Ο αξιωματούχος, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, είπε πως δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια της έκρηξης κοντά στο Κομπάνι, στη Συρία. Η έκρηξη σημειώθηκε, ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επιχείρηση της Άγκυρας στη βορειοανατολική Συρία εναντίον των Κούρδων πολιτοφυλάκων, που στηρίζει η Ουάσιγκτον.

Ο αξιωματούχος πρόσθεσε ότι Αμερικανοί στρατιώτες βρίσκονταν στο φυλάκιο τη στιγμή της έκρηξης, όμως δεν έχουν καταγραφεί περαιτέρω κινήσεις έκτοτε.

Ανώτερος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε πως οι τουρκικές δυνάμεις θα πρέπει να γνωρίζουν και να προσέχουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν αμερικανικές «θέσεις» στο σημείο. Ο ίδιος δεν μπορούσε να είναι ξεκάθαρος όσον αφορά στο πόσοι ακριβώς αμερικανοί βρίσκονταν στο σημείο όταν δέχθηκαν τα πυρά, ωστόσο σημείωσε πως ο αριθμός δεδομένα δεν είναι μεγάλος και το προσδιόρισε μεταξύ 15 και 100 ανθρώπων.

Εν τω μεταξύ, ένας freelance δημοσιογράφος που συνεργάζεται με διάφορα Μέσα σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζει στο Twitter πως ανώτερος αξιωματούχος με τον οποίο συνομίλησε του επιβεβαίωσε το γεγονός, αναρτώντας και μια φωτογραφία της αμερικανικής βάσης που χτυπήθηκε στην πόλη Κομπανί.