Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανάστατη όλη η Μεσσαηνία... Ανήλικος περιφερόταν αιμόφυρτος χωρίς να θυμάται τι του συνέβη - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας

«Στο πόδι» βρίσκεται η Μεσσηνία στο άκουσμα της είδησης ότι παιδί εντοπίστηκε να περιφέρεται αιμόφυρτο στο δρόμο της Μικρής Μαντίνειας με κ...


«Στο πόδι» βρίσκεται η Μεσσηνία στο άκουσμα της είδησης ότι παιδί εντοπίστηκε να περιφέρεται αιμόφυρτο στο δρόμο της Μικρής Μαντίνειας με κατεύθυνση προς Καλαμάτα.




Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 24ης Οκτωβρίου, όταν οδηγός του ΚΤΕΛ Καλαμάτας της γραμμής 7 αντιλήφθηκε το ανήλικο, ηλικίας περίπου 12 με 13 ετών. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα messinialive.gr το παιδί περπατούσε στην άκρη του δρόμου, έχοντας αίματα στο πρόσωπο και την μπλούζα. Ο οδηγός του ΚΤΕΛ άμεσα σταμάτησε και επιβίβασε το παιδί που έδειχνε χαμένο. Όταν ο το ρώτησε τι έγινε, το παιδί απάντησε πως είχε πάει βόλτα με το ποδήλατό του. Ωστόσο, ο μικρός δεν το είχε μαζί του καθώς περπατούσε, ενώ δεν θυμόταν τι ακριβώς έγινε.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή πληροφοριών, το ανήλικο ζήτησε από τον οδηγό να τον πάει στο σπίτι του και άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, με τους γονείς του παιδιού στιγμές αργότερα να φτάνουν στο σημείο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ η Αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη και βρέθηκε χτυπημένο και χωρίς το ποδήλατο. Ο ανήλικος νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας με βαθύ θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο, ευτυχώς εκτός κινδύνου. Δεν έχει διευκρινιστεί πως συνέβη ο τραυματισμός του, αν δηλαδή έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος ή χτύπησε μόνος του πέφτοντας με το ποδήλατο.