Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... Ο Στρατός του Χαφτάρ στη Λιβύη ΤΣΑΚΙΣΕ τουρκικό τεθωρακισμένο όχημα...

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια - pentapostagma.gr Πολλά μέτωπα έχει ανοίξει ο Ερντογάν, με τις απώλειες να μην σταματούν. Από την μία οι Κο...


Του Ανδρέα Μουντζουρούλια - pentapostagma.gr

Πολλά μέτωπα έχει ανοίξει ο Ερντογάν, με τις απώλειες να μην σταματούν. Από την μία οι Κούρδοι στη Συρία, όπου σκοτώνουν στρατιώτες των ΤΕΔ και από την άλλη ο Χαφτάρ, όπου δίνει μάχη με τον LNA για να σταματήσει την επέλαση της Τουρκίας στην Λιβύη.




Η νίκη του Χαφτάρ αφορά και την Ελλάδα, καθώς ενδεχόμενη προέλαση των δυνάμεων της Τρίπολης, θα έχει άμεσο αντίκτυπο στο θέμα της ΑΟΖ με την Λιβύη.

Έτσι λοιπόν πριν λίγο, οι δυνάμεις του LNA χτύπησαν τουρκικό θωρακισμένο όχημα Kirpi, ξεφτιλίζοντας τις ΤΕΔ.

Ο Χαφτάρ είναι έναι έτοιμος για όλα, ενώ οι προ ημερών δηλώσεις του Khalid al-Mahjoub, διευθυντής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA), είναι ενδεικτικές για το τι περιμένει την Τουρκία!

«Αυτό θα πρέπει να αποτραπεί άμεσα με την βία. Οι Τούρκοι ετοιμάζουν σοβαρή στήριξη στην οργάνωση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και αυτό αφορά εκτός όλων των άλλων και την Αίγυπτο», δήλωσε ο ίδιος.

Ο Λίβυος Ταξίαρχος της υπηρεσίας πληροφοριών του LNA, ανέφερε ότι οι δυνάμεις του θα εξαλείψουν όλους τους τρομοκράτες στη Λιβύη, ακόμα και αυτούς που έρχονται από τη Συρία μέσω της Τουρκίας.

Ο ίδιος τόνισε ότι θα τους συλλάβει όλους και θα τους υποβάλλει σε δίκη ενώπιον των επίσημων δικαστηρίων με την ποινή του θανάτου.