Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άργος: Πορτοφολάς γρονθοκόπησε ηλικιωμένο επειδή του αντιστάθηκε...

Πυρ και μανία έγινε ένας 36χρονος πορτοφολάς, όταν συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τον ηλικιωμένο του οποίου το πορτοφόλι προσπάθησε να ...


Πυρ και μανία έγινε ένας 36χρονος πορτοφολάς, όταν συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τον ηλικιωμένο του οποίου το πορτοφόλι προσπάθησε να αρπάξει σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών και ξέσπασε πάνω του χτυπώντας τον με γροθιές!






Ακόμη κι έτσι, όμως, ο τραυματισμένος γέροντας κατάφερε να αποτρέψει την αρπαγή του πορτοφολιού, αναγκάζοντας τον δράστη να το βάλει στα πόδια και να εξαφανιστεί. Η απόπειρα ληστείας έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά το ίδιο βράδυ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών εντόπισαν τον δράστη σε άλλη κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών και τον συνέλαβαν με οργανωμένη επιχείρηση.

Σε βάρος του 36χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και πρόκληση σωματικών βλαβών με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες επιθέσεις.