Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ληστές των χρηματοκιβωτίων: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση τους

Φόβος και τρόμος έχουν γίνει οι ληστές των χρηματοκιβωτίων. Χτυπούν πάντα εκεί που ξέρουν ότι υπάρχουν μεγάλα ποσά και είναι αδίστακτοι....


Φόβος και τρόμος έχουν γίνει οι ληστές των χρηματοκιβωτίων. Χτυπούν πάντα εκεί που ξέρουν ότι υπάρχουν μεγάλα ποσά και είναι αδίστακτοι.


Στο βίντεο ντοκουμέντο απεικονίζονται οι ληστές των χρηματοκιβωτίων σε δράση. Οδηγώντας μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού χτυπούν πρατήριο υγρών καυσίμων στον Ασπρόπυργο και τις κινήσεις τους κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος.




Έχουν καλύψει τα χέρια τους με γάντια και φορούν full face και κράνη για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους όπως φαίνεται σε βίντεο που προέβαλε το Open. Ο ένας ληστής κρατά όπλο και ο άλλος μαχαίρι και ακινητοποιούν τον υπάλληλο και του ζητούν να τους δώσει όσα χρήματα έχει πάνω του.

Χωρίζονται, με τον έναν να πηγαίνει στο μίνι μάρκετ του βενζινάδικου ενώ ο άλλος κάνει σωματικό έλεγχο στον υπάλληλο. Εκείνη την ώρα φτάνει ένας πελάτης με τον αυτοκίνητό του για ανεφοδιασμό, αλλά ο ληστής δεν πτοείται. Ανεβαίνει στη μηχανή και πηγαίνει προς τον συνεργό του κρατώντας, ενώ κρατά στο χέρι του πιστόλι.



Αυτός μέσα στο μίνι μάρκετ έχει αρπάξει όλα τα μετρητά από την ταμειακή μηχανή, ενώ η κάμερα τον πιάνει να ψάχνει και σε συρτάρια. Αφού κατάφερε να αρπάξει 400 ευρώ, βγαίνει, ανεβαίνει στη μηχανή και γίνονται καπνός….

Η συγκεκριμένη επιχείρηση όπως αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης της έγινε στόχος ληστών για πέμπτη φορά μέσα σε έναν χρόνο. «Έφυγαν ανενόχλητοι οι ληστές. Μας έχει γίνει πια ρουτίνα. Έχουμε πει και στους υπαλλήλους μας να μην προβάλλουν κάποια αντίσταση».

Ένας από τους δύο ληστές λίγες ώρες μετά συνελήφθη τελικά μετά από καταδίωξη στη λεωφόρο Φυλής. Πρόκειται για ένα 32χρονο σεσημασμένο ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ενωση. Μέσα στο αυτοκίνητό του οι αστυνομικοί βρήκαν ένα χρηματοκιβώτιο που είχε κλέψει από επιχείρηση, μολότοφ, αλλά και μια βαριοπούλα. Οπως αποδείχθηκε είναι μέλος σκληρής σπείρας κακοποιών.