Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ...~!!! Επειδή το μωρό ήταν κορίτσι έδειρε την οκτώ μηνών έγκυο γυναίκα του και το μωρό πέθανε…

Η 32 ετών Γκοντζα Σαντικλι δήλωσε πως ο σύζυγός της Ιμπραήμ Ε. (46) όταν έμαθε πως ήταν έγκυος σε κορίτσι, επί μήνες την έδερνε με αποτέλεσ...


Η 32 ετών Γκοντζα Σαντικλι δήλωσε πως ο σύζυγός της Ιμπραήμ Ε. (46) όταν έμαθε πως ήταν έγκυος σε κορίτσι, επί μήνες την έδερνε με αποτέλεσμα στον όγδοο μήνα το μωρό να πεθάνει στην κοιλιά της.




Η Σαντικλι είπε πως γνωρίστηκαν το 2014 και όσο ήταν μαζί τι ζητούσε να γεννήσει αγόρι και για αυτό φοβόταν πως θα τη σκοτώσει. Είπε : “Ήθελε αγόρι. Όταν έμαθε πως είμαι έγκυος σε κορίτσι άρχισε να με δέρνει”
Η γυναίκα που εργαζόταν σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων μετά από τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο με την ελπίδα πως θα βελτιωθεί Η σχέση της άρχισε να ζει με τον Ιμπραήμ αλλά πέρσι αποφάσισε να χωρίσει.

Η Σαντικλι αναφέρει πως ο Ιμπραήμ Ε. για τον οποίο είχε βγάλει 4 φορές δικαστική απόφαση απομάκρυνσης από την ίδια, όταν τον Ιανουάριο έληξε η τελευταία απόφαση, της ζήτησε λεφτά και απειλούσε να την σκοτώσει και λέει πως ¨Η μάνα μου από τον φόβο της, του έδωσε 20.000 λίρες που είχε ετοιμάσει για τον γάμο του αδερφού μου¨.

Όταν ζήτησε τα χρήματα την έστειλε στο νοσοκομείο

Η Σαντικλί λέει πως τον Σεπτέμβριο πήγε στο σπίτι της με όπλο, πως την ενοχλούσε συνέχεια και ότι όταν στις 6/10 συναντήθηκαν αυτή του ζήτησε τα χρήματα πίσω : ¨Πήγα κοντά του με την ελπίδα να πάρω πίσω τα χρήματα. Αφού φάγαμε και μετά, άρχισε να με γρονθοκοπεί στο αυτοκίνητο. Επί τρεις μέρες μου έκανε κάθε είδους βασανιστήρια στο σπίτι ενός φίλου του. Επειδή όμως φοβήθηκε π[ως θα πεθάνω, διαμέσου ενός φίλου του με έστειλε στο νοσοκομείο¨.

http://www.diken.com.tr - https://tourkikanea.gr