Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μάνμπιτζ: Νεκροί δυο Τούρκοι στρατιώτες από οβίδες... Δεκάδες οι νεκροί των μισθοφόρων της τουρκίας...

Δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σήμερα από οβίδες που ερρίφθησαν από τη Μάνμπιτζ, στη βόρεια Συρία, όπου μαίνονται σφοδρές μάχες μετα...

Μάνμπιτζ: Νεκροί δυο Τούρκοι στρατιώτες από οβίδες

Δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σήμερα από οβίδες που ερρίφθησαν από τη Μάνμπιτζ, στη βόρεια Συρία, όπου μαίνονται σφοδρές μάχες μεταξύ των τουρκικών δυνάμεων και των Κούρδων μαχητών, έγινε γνωστό από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.




Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας είχε, στην αρχή, κάνει λόγο για έναν νεκρό στρατιώτη και οκτώ τραυματίες. Σε ένα δελτίο Τύπου, εξήγησε ότι ο ένας εκ των τραυματιών υπέκυψε στα τραύματά του παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν» για να σωθεί η ζωή του.

Το υπουργείο δεν διευκρίνισε πού ακριβώς βρίσκονταν οι Τούρκοι στρατιωτικοί, όταν επλήγησαν από βλήματα όλμου. Ο τουρκικός στρατός ανταπέδωσε τα πυρά βομβαρδίζοντας θέσεις των κουρδικών δυνάμεων, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου.

Με τον απολογισμό αυτό, αυξάνεται σε έξι ο αριθμός των Τούρκων στρατιωτικών που έχουν σκοτωθεί στη Συρία από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης της.

Στην Ιεράπολη (Μανμπιτζ) όμως σήμερα, υπήρξαν και δεκάδες θάνατοι και τραυματίες από την πευρά των μισθοφόρων της τουρκίας... Από την αρχή των επιχειρήσεων η τουρκία δεν ανακοινώνει τους αριθμούς των νεκρών συμμάχων της...