Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΕΙΛΗ Ερντογάν κατά Ευρώπης! «Θα βρέχει βόμβες και θάνατο στους δρόμους σας!... Στηρίζετε και προστατεύετε τους τρομοκράτες»

Τρομολαγνικός ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επιτέθηκε ξανά στην Ευρώπη. Κατηγόρησε ευρωπαϊκά κράτη πως στηρίζουν το PKK και τις επιθέσεις κατ...


Τρομολαγνικός ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επιτέθηκε ξανά στην Ευρώπη. Κατηγόρησε ευρωπαϊκά κράτη πως στηρίζουν το PKK και τις επιθέσεις κατά της Τουρκίας. «Θα έρθει μέρα που βόμβες θα σκάνε, όπλα θα θερίζουν και βανδαλισμοί θα εξαπλωθούν». Καμία αξία δεν έχει το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων για τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Ξανά στον αέρα το ταξίδι στις ΗΠΑ στις 13 Νοεμβρίου!




Σε ένα νέο παραλήρημα κατά της Ευρώπης, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προέβλεψε… βόμβες, θάνατο και βανδαλισμούς σε όσες ευρωπαϊκές χώρες υποθάλπουν, όπως υποστηρίζει, τους «τρομοκράτες» του PKK και του YPG. Από τα πυρά του δεν γλίτωσαν και οι ΗΠΑ, με αφορμή το ιστορικό ψήφισμα για τη Γενοκτονία των Αρμενίων, με τον Τούρκο πρόεδρο να αφήνει ξανά ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πάει στις 13 Νοεμβρίου στην Ουάσιγνκτον!

Ο Ερντογάν, σε μια ακόμη ομιλία του στην τουρκική Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης (30.10.2019), επιχείρησε να γίνει… μάντης των κακών που κατά τη γνώμη του έρχονται στην Ευρώπη. Προέβλεψε (!) ότι βόμβες θα αρχίσουν να εκρήγνυνται στους ευρωπαϊκούς δρόμους, όπλα θα σπέρνουν θάνατο και βανδαλισμοί θα εξαπλωθούν, ανέφερε σε tweet του ο Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.

Κατηγόρησε για άλλη μια φορά την Ευρώπη πως υποστηρίζει και προστατεύει «τρομοκρατικές ομάδες» ενάντια στην τουρκική διασπορά.

«Οι υποστηρικτές του PKK και του YPG (σ.σ. των Κούρδων μαχητών εναντίων εξαπέλυσε την επίθεση στη βορειοανατολική Συρία η Τουρκία) εξαπολύουν τις τρομοκρατικές τους επιθέσεις υπό την πολιτική προστασία των ευρωπαϊκών κρατών. Σας προειδοποιώ: οι τρομοκράτες αυτοί έχουν τις δυνατότητες να αρχίσουν να σας επιτίθενται», είπε ο Ερντογάν και πρόσθεσε: «υποστηρικτές τρομοκρατών, ειδικά αυτοί στην Ευρώπη, έχουν εξαπολύσει 700 επιθέσεις κατά της Τουρκίας από την έναρξη της επιχείρησης «Πηγή Ειρήνης» (σ.σ. η τουρκική εισβολή στη βορειοανατολική Συρία). Πολλές από αυτές τις χώρες είναι σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ αλλά επιτρέπουν σε αυτούς τους τρομοκράτες να εξαπολύουν αυτές τις επιθέσεις υπό την εποπτεία της αστυνομίας».