Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Παραιτήθηκε βουλευτής των Δημοκρατικών για «απρεπείς» φωτογραφίες της! Φιλιόταν γυμνή με συνεργάτιδα της...

Η Κάιλι Χιλ αρνήθηκε ότι είχε ακατάλληλη σχέση με άνδρα εργαζόμενο αλλά παραδέχθηκε και ζήτησε συγγνώμη για «ακατάλληλη» σχέση με γυναίκα υ...


Η Κάιλι Χιλ αρνήθηκε ότι είχε ακατάλληλη σχέση με άνδρα εργαζόμενο αλλά παραδέχθηκε και ζήτησε συγγνώμη για «ακατάλληλη» σχέση με γυναίκα υπάλληλο της καμπάνιας της, σύμφωνα με το Politico

Την παραίτησή της από τη Βουλή των Αντιπρόσωπων των ΗΠΑ υπέβαλε η βουλευτής των Δημοκρατικών Κέιτι Χιλ μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών της να είναι γυμνή ή να φιλάει μια συνεργάτιδά της.




Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν αρχικά σε μια ιστοσελίδα ακροδεξιών και στη συνέχεια δημοσιεύτηκαν και από την Daily Mail.

Η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι «γνωρίζουμε για τις δημόσιες κατηγορίες κατά της βουλευτού Κέιτι Χιλ ότι μπορεί να έχει εμπλακεί σε σεξουαλική σχέση με συνεργάτιδά της και το ερευνούμε».

Η Χιλ υποστηρίζει στην επιστολή της ότι οι φωτογραφίες «χρησιμοποίηθηκαν ως όπλο» από τον σύζυγό της αλλά και από πολιτικούς της εχθρούς.

Η 32χρονη βουλευτής των Δημοκρατικών αρνήθηκε ότι είχε ακατάλληλη σχέση με άνδρα εργαζόμενο αλλά παραδέχθηκε και ζήτησε συγγνώμη για «ακατάλληλη» σχέση με γυναίκα υπάλληλο της καμπάνιας της, σύμφωνα με το Politico.

«Με θλίψη ανακοινώνω σήμερα την παραίτησή μου από το Κογκρέσο. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει χρειαστεί να κάνω αλλά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για την κοινότητα και την πατρίδα μου» έγραψε η Χιλ στην ανάρτησή της στο Twitter στην οποία επισύναψε την επιστολή παραίτησής της.

Η Χιλ, μια δηλωμένη bisexual, είναι σε διαδικασία διαζυγίου από τον σύζυγό της Κένεθ Χέσλεπ, τον οποίο κατηγορεί ότι την κακοποιούσε. Ο ίδιος αρνείται την εκδοχή αυτή και ανταπαντά ότι ήταν εκείνη που τον απέρριψε για να κυνηγήσει την καριέρα της.