Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είπαν ΜΠΡΑΒΟ στις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ που προσπάθησαν νε ξεφτιλίσουν την παρέλαση..!!!

Μεγάλες αντιδράσεις και οργή προκάλεσε η επιλογή 10 κοριτσιών να παρελάσουν για την 28η Οκτωβρίου σε στιλ Μόντι Πάιθον, διακωμωδώντας την ε...

Οι κοπέλες που εισέβαλαν στην παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια με βηματισμό Μόντι Πάιθον

Μεγάλες αντιδράσεις και οργή προκάλεσε η επιλογή 10 κοριτσιών να παρελάσουν για την 28η Οκτωβρίου σε στιλ Μόντι Πάιθον, διακωμωδώντας την επέτειο του ΟΧΙ. Αλλά δεν οργίστηκαν όλοι, καθώς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να τις συγχαρούν.




Τελικά αποκαλύφθηκε ότι όπως ισχυριζόταν από την πρώτη στιγμή και το ΓΕΛ Νέας Χαλκηδόνας, τα κορίτσια δεν είχαν καμία σχέση με το σχολείο και οτι προχώρησαν σε μια καλλιτεχνική παρέμβαση, αντιμιλιταριστικού περιεχομένου.

Πριν πάντως από την αποκάλυψη ότι η παρέλαση-παρωδία ήταν ...«καλλιτεχνικό δρώμενο», στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν σπεύσει να δώσουν συγχαρητήρια στις μαθήτριες.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να πουν μπράβο στα κορίτσια, πριν γίνει γνωστό ότι ήταν καλλιτεχνικό χάπενινγκ, ήταν η πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καβαδία. Που με ανάρτησή της στο twitter έγραψε:

« Στην πυρά! Στην πυρά! Ποια είναι αυτά τα 16χρονα που «τόλμησαν» να αμφισβητήσουν τον αγώνα των... εθελοντών απέναντι στις δυνάμεις του... λαϊκισμού; Να έπαιζαν, τουλάχιστον, με τα κινητά τους την ώρα της παρέλασης, εεε θα ήταν αλλιώς... »

Είχε προηγηθεί με παρέμβασή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Ανδρέας Πετρόπουλος που έδωσε συγχαρητήρια στα κορίτσια και χαρακτήρισε γελοιότητα τις παρελάσεις.