Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ και στην Ελληνική Θάλασσα...! Από Μεγίστη μέχρι Πάφο έχουν βγάλει δεκάδες πολεμικά και αλωνίζουν...!

Οι Τούρκοι με δύο Navtex κλειδώνουν την περιοχή από το σύμπλεγμα της Μεγίστης μέχρι την Πάφο και πραγματοποιούν ναυτικές ασκήσεις 14 και 15...


Οι Τούρκοι με δύο Navtex κλειδώνουν την περιοχή από το σύμπλεγμα της Μεγίστης μέχρι την Πάφο και πραγματοποιούν ναυτικές ασκήσεις 14 και 15 Οκτωβρίου, κάνοντας μία προβολή ισχύος σύμφωνα με το δόγμα «Γαλάζια Πατρίδα» στην Αν.Μεσόγειο.




Μάλιστα στην άσκηση έξω από την Πάφο τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου θα χρησιμοποιήσουν και αληθινά πυρά. Η περιοχή που θα γίνει η άσκηση συμπίπτει με το βορειοδυτικό τμήμα του οικοπέδου 7 στο οποίο βρίσκεται το πλωτό γεωτρύπανο Γιαβούζ συνοδεία τουρκικών πολεμικών πλοίων.

Με λίγα λόγια μπαίνουν, τρυπάνε στην κυπριακή ΑΟΖ και ταυτόχρονα πραγματοποιούν και στρατιωτικές ασκήσεις.

Αν αυτό δεν θεωρείται εισβολή τότε τι είναι; Πρέπει να υπάρξουν νεκροί;

Οι Τούρκοι κάνουν επίδειξη ισχύος απέναντι σε μία Ελλάδα η οποία διστάζει ακόμα και να καταδικάσει την εισβολή στη Συρία κι επιδεικνύει συνεχώς μία αδυναμία η οποία δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση ακόμα κι από την μερική ανατροπή στο ισοζύγιο ένοπλης ισχύος.

Και σκεφτείτε ότι η Τουρκία όλα αυτά τα κάνει τόσο καιρό, έχοντας ανοικτό το μέτωπο της Συρίας στο οποίο ο τουρκικός Στρατός αυτή τη στιγμή προελαύνει, όταν «ησυχάσει» από εκεί τι θα γίνει;