Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ... Του άνοιξαν το κεφάλι γιατί μιλούσε κουρδικά με την γυναίκα του...!!!

Ο Εκρέμ Γιασλί την ώρα που μιλούσε στα κουρδικά με την σύζυγό του η οποία νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο 18ης Μαρτίου του Τσα...


Ο Εκρέμ Γιασλί την ώρα που μιλούσε στα κουρδικά με την σύζυγό του η οποία νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο 18ης Μαρτίου του Τσανάκαλε, υπέστη ρατσιστική επίθεση από συγγενή ενός άλλου ασθενούς και τραυματίστηκε.




Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο 18ης Μαρτίου του Τσανάκαλε, η εγχειρισμενη στο μάτι Μπεντριε Γιασλί και ο σύζυγος της Εκρέμ Γιασλί με τον οποίο μιλούσαν κουρδικά, δέχθηκαν ρατσιστική επίθεση.

Ο Εκρέμ Γιασλί ενώ συνόδευε την εγχειρισμένη στο μάτι σύζυγό του που δεν ξέρει τουρκικά, της μίλησε στα κουρδικά. Τότε αντιδρώντας στα κουρδικά ένας συγγενής ενός άλλου ασθενούς που βρισκόταν στο δωμάτιο, είπε πως “Εδώ είναι το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας” και βγήκε από το δωμάτιο. Επέστρεψε όμως κρατώντας ένα μπουκάλι σόδας το οποίο εκτόξευσε κατά του Εκρέμ Γιασλί. Ο Γιασλί τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.

Αναφέρεται σχετικά με το θέμα έγινε ήδη προσφυγή στο παράρτημα Τσανακκαλέ της Ενωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σχ.tourkikanea.gr: Ένα συνηθισμένο περιστατικό σε μία άρρωστη χώρα… Και έρχονται μετά οι ταϊσμένοι απολογητές αυτής της χώρας να κατηγορήσουν την Ελλάδα…