Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαρίν Λεπέν: «Να αποβληθεί η Τουρκία από το ΝΑΤΟ» – «Πρέπει να την τιμωρήσουμε»

«Bόμβες» έριξε πριν λίγες ώρες η Μαρίν Λεπέν. Η επικεφαλής των εθνικιστών στη Γαλλία, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να τιμωρηθεί η Τουρκί...


«Bόμβες» έριξε πριν λίγες ώρες η Μαρίν Λεπέν. Η επικεφαλής των εθνικιστών στη Γαλλία, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να τιμωρηθεί η Τουρκία...




Η εισβολή στη Συρία έχει αφυπνίσει όλες τις πατριωτικές δυνάμεις στην Ευρώπη, οι οποίες ζητούν εδώ και τώρα μέτρα κατά του Ρ. Τ. Ερντογάν.

Έτσι λοιπόν, η Λεπέν ζήτησε να αποβληθεί η Τουρκία από το ΝΑΤΟ.
Το αίτημα έλαβε χώρα κατά την διάρκεια συζήτησης στο Γαλλικό κοινοβούλιο. Δυστυχώς, βλέπουμε μόνο από ξένες δυνάμεις και πολιτικούς να ζητούν μέτρα κατά της Τουρκίας.

Η Ελλάδα απουσιάζει. Έχουμε εξωτερική πολιτική; Πήραμε μια ξεκάθαρη στάση για την εισβολή της Τουρκίας;

Οι Γάλλοι λοιπόν είναι αποφασισμένοι να τιμωρήσουν τους Τούρκους.

Μόλις προχθές, περίπου 60 μέλη του γαλλικού Κοινοβουλίου από οκτώ πολιτικές ομάδες, ζήτησαν να εφαρμοστούν κυρώσεις κατά της Τουρκίας, οι οποίες φθάνουν μέχρι την αναστολή της ιδιότητας της χώρας-μέλος του ΝΑΤΟ!

Οι αντιπρόσωποι της Γαλλικής Εθνικής Συνέλευσης εξέφρασαν την οργή τους για τις ενέργειες της Τουρκίας και την «αδράνεια των δυτικών δημοκρατιών», σύμφωνα με το euronews, το οποίο επικαλείται την γαλλική Le Figaro.

Οι βουλευτές καταδίκασαν τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν γιατί αποκαλεί τρομοκράτες τις κουρδικές ομάδες παρόλο που ο ίδιος “προστατεύει κάθε είδους ισλαμικές ομάδες καθώς και Σύριους τζιχαντιστές”.

Τι ζήτησαν οι Γάλλοι βουλευτές από τον Μακρόν:

1: Άμεσος τερματισμός της Τουρκικής επίθεσης στη Συρία
2: Η Γαλλία να προστατέψει τους Κούρδους συμμάχους της
3: Να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις Τουρκίας-ΕΕ – Καμία οικονομική βοήθεια στην Άγκυρα
4: Οι ενέργειες της Τουρκίας θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της περιοχής, έτσι η μόνη λύση είναι να σταματήσει η ιδιότητα της Τουρκίας ως μέλος του ΝΑΤΟ