Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύμβουλος Ρ.Τ.Ερντογάν: «Όλα είναι έτοιμα - Σε λίγες ώρες ξεκινάμε την επίθεση στην Βόρεια Συρία»

Έτοιμος είναι ο τουρκικός Στρατός και οι μονάδες του λεγόμενου Ελεύθερου Συριακού Στρατού (συμμαχία Σύρων αντικαθεστωτικών ανταρτών που υπο...

Σύμβουλος Ρ.Τ.Ερντογάν: «Όλα είναι έτοιμα - Σε λίγες ώρες ξεκινάμε την επίθεση στην Βόρεια Συρία»

Έτοιμος είναι ο τουρκικός Στρατός και οι μονάδες του λεγόμενου Ελεύθερου Συριακού Στρατού (συμμαχία Σύρων αντικαθεστωτικών ανταρτών που υποστηρίζεται από την Άγκυρα και παλιότερα θεωρούνταν «ήρωες» για τους Δυτικούς), καθώς αναμένεται να ξεκινήσει η μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία.




Η επίσημη αιτιολογία της επιχείρησης είναι η εξάλειψη του ISIS!

Ο Φαχρετίν Αλτούν, στενός συνεργάτης του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανέφερε πως η ευρείας κλίμακας εισβολή στην βορειοανατολική Συρία, θα ξεκινήσει «πολύ σύντομα», καθώς δόθηκε και το «πράσινο φως» από τη Βουλή.

Ο Αλτσούν σχολίασε πως οι Κούρδοι μαχητές «είτε θα παραδοθούν, είτε ο τουρκικός στρατός θα τους σταματήσει, καθώς παρεμποδίζουν τον αγώνα εναντίον των τζιχαντιστών».

Την Τρίτη, ο τουρκικός στρατός έπληξε στόχους στα σύνορα Συρίας-Ιράκ προκειμένου να αποκλείσει το ενδεχόμενο οι Κούρδοι να χρησιμοποιήσουν αυτή την οδό για να στείλουν ενισχύσεις στην περιοχή όπου θα επιχειρήσει, είπαν Τούρκοι αξιωματούχοι στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Από χθες οι τουρκικές δυνάμεις είχαν μετακινηθεί στις θέσεις διασποράς ενώ υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση στις παραστρατιωτικές ομάδες των Τουρκομάνων του FSA.

Το Πυροβολικό και η τουρική Αεροπορία προχωρούν σε πλήγματα σε επιλεγμένους στόχους για την προπαρασκευή της επίθεσης. pronews.gr