Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τσιγγάνος στη Λαμία: Έριξε μολότοφ σε σπίτι με μικρά παιδιά!

Μεγάλη φασαρία δημιουργήθηκε κοντά στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στη νότια Λαμία, από τον καβγά μεταξύ δύο οικογενειών τσιγγάνων. Ήταν περί...

Λαμία: Έριξε μολότοφ σε σπίτι με μικρά παιδιά!

Μεγάλη φασαρία δημιουργήθηκε κοντά στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στη νότια Λαμία, από τον καβγά μεταξύ δύο οικογενειών τσιγγάνων.

Ήταν περίπου 11:00 το πρωί όταν για πολλοστή φορά όπως καταγγέλλουν οι γείτονες, οι δύο οικογένειες διαπληκτίστηκαν. Αρχικά ο καβγάς περιοριζόταν μόνο στις φωνές και τις βρισιές, δεν άργησε όμως να ανάψει η «σπίθα» πιο βίαιων αντιδράσεων!




Συγκεκριμένα νεαρός τσιγγάνος από τη μία οικογένεια, φέρεται να πέταξε μία αυτοσχέδια μολότοφ προς το σπίτι της άλλης. Μάλιστα δε δίστασε να πετάξει άλλη μία, την ώρα που ισχυρές δυνάμεις της ΔΙΑΣ και των λοιπών σταθμών της Άμεσης Δράσης έφταναν στο σημείο.

Κι όλα αυτά όταν μέσα στο σπίτι, όπου έπεσαν οι μολότοφ, υπήρχαν ακόμη και μικρά παιδιά. Ο θερμόαιμος νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Όσοι μένουν κοντά όμως στα δύο σπίτια μας έλεγαν ότι «μπορεί σήμερα να προλάβαμε το κακό όμως η κόντρα τους δεν έχει εκτονωθεί και πολύ γρήγορα θα ξανατσακωθούν και κάποια στιγμή δεν αποκλείεται να έχουμε και θύματα…»!

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο η βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών τσιγγάνων, είχε οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις με τον εμπρησμό ενός σπιτιού και τον τραυματισμό ενός 42χρονου που παρασύρθηκε από τον θετό του γιο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Πηγή: lamiareport