Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

AK-12: Απίστευτο και... φλογερό βίντεο – Το τυφέκιο άναψε από τις απανωτές ριπές ΒΙΝΤΕΟ

Πριν από λίγες ημέρες, ένα βίντεο της εταιρείας Kalashnikov έκανε τον «γύρο» του Διαδικτύου, όπου έδειχνε με ποιο τρόπο μπορεί ένα τυφέκιο ...


Πριν από λίγες ημέρες, ένα βίντεο της εταιρείας Kalashnikov έκανε τον «γύρο» του Διαδικτύου, όπου έδειχνε με ποιο τρόπο μπορεί ένα τυφέκιο AK-74M να καταστραφεί, με αποτέλεσμα να κάνει «θραύση» και την εταιρεία να δημοσιεύει νέο βίντεο, αυτή τη φορά με το νέο προηγμένο τυφέκιο AK-12.




Το πιο πρόσφατο και νέο, τεχνολογικά, όπλο της Klashnokov, το τυφέκιο AK-12 είναι ο πρωταγωνιστής νέου βίντεο, όπου δοκιμάζεται στα άκρα, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει τόσες φορές, μέχρι που τυλίχθηκε στις φλόγες κυριολεκτικά.

Η επιτυχία «επαναλήφθηκε»
Μετά την επιτυχία του βίντεο της Kalashnikov, όπου καταστρέφεται ένα τυφέκιο AK-74M, η εταιρεία έκρινε μάλλον πως θα ήταν καλή ιδέα να επαναλάβει το «πείραμα» με το καινούριο τυφέκιο AK-12, σε μια προσπάθεια να αναδείξει τις αντοχές και τα βελτιωμένα κατασκευαστικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά του.

Εξαπολύοντας περίπου 680 ριπές, περίπου 23 γεμιστήρες πυρομαχικών διαμετρήματος 5,45 × 39 χιλιοστών, σε πλήρη αυτόματης λειτουργία, το τυφέκιο AK-12 έδειξε πως μπορεί να «σταθεί» ωστόσο με κόστος, καθώς τυλίχθηκε κυριολεκτικά στις φλόγες.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει «viral»: