Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! Πριν λίγες ώρες... 80 φορτηγά με βαρέα όπλα παραδόθηκαν από τους Αμερικάνους στους Κούρδους στη Βόρειο Συρία...!!!

Όσο περνάνε οι ώρες τόσο γίνεται διάχυτο από εκτιμήσεις και πληροφορίες ότι η τουρκία ετοιμάζεται να πέσει σε μια τεράστια παγίδα σ...



Όσο περνάνε οι ώρες τόσο γίνεται διάχυτο από εκτιμήσεις και πληροφορίες ότι η τουρκία ετοιμάζεται να πέσει σε μια τεράστια παγίδα στη Βόρειο Συρία... Οι Αμερικάνοι που χτές "έφυγαν" σήμερα παραδίδουν μεγάλα φορτία με βαρύ οπλισμό στους Κούρδους... Δεν έχουν λογική όσα συμβαίνουν; Ή μήπως κάποιοι κάνουν εύκολες αναγνώσεις...;;;




Πριν από λίγα λεπτά, 80 φορτηγά γεμάτα με βαρέα αμερικανικά όπλα του Διεθνούς Συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, εισήλθαν στην περιοχή του συριακού Κουρδιστάν στο βορειοανατολικό τμήμα της Συρίας, για να τα παραδώσουν στα χέρια των Κούρδων.

Την ίδια στιγμή, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές πλέον, ο συριακός στρατός προετοιμάζεται να εισέλθει στην πόλη Manbij στα βορειοανατολικά του Χαλεπίου, για να μην πέσει αυτή στα χέρια των Τούρκων, αυξάνοντας παράλληλα τις πιθανότητες μιας πολεμικής σύγκρουσης, μεταξύ Τούρκων και Σύρων κυβερνητικών δυνάμεων.

Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα αναφέρει την επιβεβαιωμένη εισβολή τουρκικής στρατιωτικής φάλαγγας εντός του συριακού εδάφους στην περιοχή της Jarabulus.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν την προέλαση των δυνάμεων των φιλότουρκων Σύρων ανταρτών προς την περιοχή της Αφρίν και της Manbij. (Πληροφορίες από Ανδρέα Μουτζουρούλια - pentapostagma.gr)