Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΒΕΡΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ Ερντογάν: «Η επιχείρηση στην Συρία είναι ζωτικής σημασίας, όπως στην Κύπρο το '74... Όπου ανέβηκε η σημαία μας δεν ξανακατέβηκε»...!!!

«Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την επιχείρηση μέχρι τέλους, χωρίς να δίνουμε προσοχή σε απειλές. Θα ολοκληρώσουμε, οπωσδήποτε, τη...


«Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την επιχείρηση μέχρι τέλους, χωρίς να δίνουμε προσοχή σε απειλές. Θα ολοκληρώσουμε, οπωσδήποτε, τη δουλειά που ξεκινήσαμε. Η μάχη μας θα συνεχιστεί έως την επίτευξη της τελικής νίκης» υπογράμμισε ο Ερντογάν, κατά τη διάρκεια ομιλίας στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.






«Η επιχείρηση Πηγή της Ειρήνης είναι για την Τουρκία τέτοιας ζωτικής σημασίας, όπως και η Ειρηνευτική Επιχείρηση στην Κύπρο το 1974. Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι τέλους χωρίς να λάβουμε υπόψη απειλές και πιέσεις. Το λέω ξεκάθαρα. Θα ολοκληρώσουμε οπωσδήποτε αυτό που έχουμε ξεκινήσει», είπε ο Τούρκος πρόεδρος και συνέχισε: «Όπου υψώσαμε τη σημαία μας μια φορά, μετά δεν ξανα-κατέβηκε».

Επιπλέον, ο αρχηγός του τουρκικού κράτους καταφέρθηκε εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Αραβικού Συνδέσμου για την κριτική που ασκούν σε βάρος της στρατιωτικής επιχείρησης της Άγκυρας και ζήτησε διεθνή χρηματοδότηση για τα σχέδια της Άγκυρας για μια «ζώνη ασφαλείας» στη βορειοανατολική Συρία.