Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δεν αντέχω να βλέπω το βίντεο».... Συγκινεί η κόρη του 70χρονου φιλάθλου που σκοτώθηκε στο γήπεδο

Ένα σπρώξιμο στο γήπεδο της Καλαμαριάς στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του πατέρα της. Η κόρη του 70χρονου μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματ...


Ένα σπρώξιμο στο γήπεδο της Καλαμαριάς στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του πατέρα της. Η κόρη του 70χρονου μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα μετά την ασύλληπτη τραγωδία. Θύτης και θύμα γνωρίζονταν από παλιά. "Δεν αντέχω να δω το βίντεο ντοκουμέντο". Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του άτυχου άντρα. Βουβός πόνος και δάκρυα.

«Ήταν ψυχούλα. Ήθελε να βοηθάει όλο τον κόσμο. Τον ενοχλούσε η αδικία». Μ’ αυτά τα λόγια περιγράφει στο newsit.gr το Νίκο Τριγλιανό, τον άνθρωπο που έχασε τη ζωή του το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο γήπεδο του Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά, η κόρη του.




Λίγες ώρες μετά το στερνό αντίο στον 70χρονο, η οικογένειά του παραμένει συγκλονισμένη από την αναπάντεχη τραγωδία. Ο Νίκος Τριγλιανός, ντόμπρος άνθρωπος, που δεν κρατούσε μέσα του πράγματα και ενοχλούνταν από την αδικία, όπως λέει στο newsit.gr, η κόρη του, στεκόταν στο πλευρό του Απόλλωνα όλη του τη ζωή.

Πάντοτε στο πλευρό του Απόλλωνα και του Άρη

Φίλαθλος, όπως τον περιγράφει η κόρη του, παρακολουθούσε την ομάδα της Καλαμαριάς από μικρό παιδί. «Ήταν γέννημα θρέμα Καλαμαριώτης κι από μωρό παιδί στο πλευρό του Απόλλωνα» λέει η ίδια.

Ο Νίκος Τριγλιανός πέρασε μια ζωή στα γήπεδα. Όχι μόνο σ’ αυτό της Καλαμαριάς, αλλά και λίγο παραδίπλα. Στο πάλαι ποτέ Χαριλάου και στο Παλέ ντε σπορ εκεί που κάποτε ο Νίκος Γκάλης μάθαινε στους Έλληνες το μπάσκετ.

«Ήταν και φανατικός Αρειανός» περιγράφει η κόρη του 70χρονου, εξηγώντας ότι από κάποια ηλικία και μετά «ομάδα της καρδιάς του έγινε ο Άρης».

Δεν ήταν άλλωστε τυχαίος και ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του «αυτοκράτορα» και των οπαδών του στον άτυχο Νίκο Τριγλιανό ο οποίος τόσες φορές είχε φωτογραφηθεί στο πλευρό του «Θεού». «Ακολουθούσε τον Άρη πιστά και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο. Ήταν οπαδός και φίλαθλος» λέει η κόρη του.

Γνωρίζονταν θύτης και θύμα

Μιλώντας για το περιστατικό που οδήγησε στον θάνατο του 70χρονου, η κόρη του Νίκου Τριγλιανού αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της γνωριζόταν με τον θύτη. «Καλαμαριώτης είναι κι εκείνος και γνωρίζονταν με τον πατέρα μου πολλά χρόνια, όμως δεν είχαν ιδιαίτερες επαφές» λέει και συμπληρώνει:

«δεν γνωρίζω για ποιο πράγμα διαπληκτίστηκαν. Δεν ήταν εκεί κάποιος άλλος δικός μας άνθρωπος για να μας πει. Ό,τι έχουμε μάθει από δεξιά κι αριστερά. Άλλοι είπαν ότι ήταν διαφωνία για πολιτικά κι άλλοι ότι ήταν για το παιχνίδι».

Η ίδια δεν είδε ποτέ και ούτε θέλει, το βίντεο στο οποίο καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές του 70χρονου. «Δεν έχω δει το βίντεο και δεν θέλω να το δω» λέει στο newsit.gr, ενώ όπως αναφέρει δεν έχει επικοινωνήσει με τον δράστη. «Δεν έχω επικοινωνήσει με τον άνθρωπο που έσπρωξε τον πατέρα του ή την οικογένειά του. Δεν έγινε από πλευράς τους κάποια προσπάθεια να επικοινωνήσουν, ούτε φυσικά από μέρους μας» καταλήγει.