Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προκλητικός ο πατέρας που έδειρε τη δασκάλα: «Μισή ντροπή δική της, μισή δική μου»! – Φυλακίζεται για 4 χρόνια

"Ε... ίσως να έφαγε και καμία" - Κατά τον ίδιο έφταιγε η "κακιά η ώρα". Η δασκάλα κατέθεσε ότι της έριχνε μπουνιές κ...


"Ε... ίσως να έφαγε και καμία" - Κατά τον ίδιο έφταιγε η "κακιά η ώρα". Η δασκάλα κατέθεσε ότι της έριχνε μπουνιές και κλωτσιές ενώ την έβριζε χυδαία! "Ήταν μια δολοφονική επίθεση" σχολίασε η μητέρα των παιδιών. Οργή λαού έξω από τα δικαστήρια - Απαιτούσαν την καταδίκη του δράστη.




Καταδικαστική ήταν η απόφαση για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της δασκάλας του 14ου Δημοτικού Σχολείου από πατέρα μαθητών.

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο, απαιτώντας την καταδίκη του άνδρα για την άγρια αυτή επίθεση, που σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, δεν είναι η πρώτη σε εκπαιδευτικούς της πόλης.

Ο “θερμόαιμος” πατέρας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, χωρίς δικαίωμα αναστολής, κάτι που θα ισχύει και για την έφεση.

Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του για σωματική βλάβη, απειλή, δημόσια εξύβριση, ενδοοικογενειακή απειλή την φθορά της περιουσίας της δασκάλας, ενώ αθώος κηρύχθηκε για την παραβίαση της δικαστικής απόφασης περιοριστικών μέτρων που του απαγόρευε να πλησιάζει τα παιδιά του σε απόσταση μικρότερη των 30 μέτρων, καθώς και το σχολείο τους, λόγω αλλαγών στο σχετικό νομικό πλαίσιο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι δύο παρόμοια περιστατικά είχαν γίνει και πέρσι με τον ίδιο πρωταγωνιστή, στο ένα μάλιστα είχε ξυλοκοπήσει την σύζυγό του στον δρόμο έξω από το σχολείο της Νέας Χωρας.