Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ... Ενέδρα στο Χαϊδάρι: Ερευνες και για 2 άνδρες που συνόδευαν τον 49χρονο που πυροβολήθηκε...

Νέα στοιχεία προκύπτουν από τις έρευνες της Αστυνομίας για την επίθεση με πυροβολισμούς κατά επιβατών οχήματος στο Χαϊδάρι. Οι α...

Το αυτοκίνητο του ανθρώπου που δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς στο Χαϊδάρι

Νέα στοιχεία προκύπτουν από τις έρευνες της Αστυνομίας για την επίθεση με πυροβολισμούς κατά επιβατών οχήματος στο Χαϊδάρι.




Οι αστυνομικοί εξετάζουν μαρτυρίες ότι τον 49χρονο που πυροβόλησαν συνόδευε μηχανή με 2 άνδρες που κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για την προσωπική φρουρά του επιχειρηματία. Επίσης, ερευνάται και η περίπτωση οι κάλυκες των 9 χιλιοστών που βρέθηκαν να προέρχονται από το όπλο των συνοδών και όχι από αυτό των δραστών. Ο 49χρονος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο χειρουργείο του Αττικού Νοσοκομείου.

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς συνέβη στη Λεωφόρο Αθηνών και Σατωβριάνδου. Από το σημείο έχουν περισυλλέγει 16 κάλυκες. Το θύμα είναι γνωστό στις αρχές καθώς στο παρελθόν άγνωστοι είχαν ανατινάξει τα γραφεία του το 2016. Οι Αρχές κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες ακόμα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με την υπόθεση, ερευνούν τις δραστηριότητες και τις σχέσεις του γενικότερα, προκειμένου να καταλήξουν στο κίνητρο της επίθεσης.